20 gaver fra Digitroll på 20 dager

sep 30, 2019

Digitroll kjører i gang en 20-dagers bursdagsfeiring, hvor vi gir deg en gave, hver ukedag.

Digitroll feirer bursdag i høst. Vi er 20 år! Vi har eksistert siden det ikke var kult å være nerd. I dag er nerder en hedersbetegnelse, ifølge våre utviklere. Vi har eksistert siden alle visste hva en kassettspiller var. Eller VHS.

Det var tider det:). Men verden har gått videre - og Digitroll har bidratt til at nettopp mange har sagt "hallo, her er jeg"-på internett for første gang.

Kontakt Digitroll for en hyggelig webprat her

Digitroll har bidratt til fødselen til mange nettbutikker og nettsider de siste 20 årene. Og flere kommer fortløpende. Vi hjelper milliardkonsern som Bygger`n og Princessbutikken, men også små selskaper. Vi levere webløsninger med entusiasme og faglig dyktighet i alle ledd - uansett størrelse på ditt selskap.

 Ok- nok egenreklame.

Nå handler det om deg:

Som en del av vår bursdagsfeiring vil vi gi noe tilbake til dere trofaste følgere, kunder og andre som er nysgjerrig på oss.

I løpet av de neste 20 dagene skal vi kjøre en serie vi har kalt "20 på 20". Hver ukedag gir vi deg en artikkel som vi legger ut på Facebook og LinkedIn klokken 12. Fagartikler, intervju med kunder, pluss mye mer. Video og tekst.

Det blir vår bursdagsgave til deg - fra oss i Digitroll. Vi ønsker å dele kunnskap kombinert med god stemning.

Første sak kommer klokken 12 i dag. Så blir det ny sak hver ukedag til samme tid - fram til 24. oktober. Sakene finner du på vår facebook-side og under nyheter på digitroll.no.

Følg med:) Vi håper du setter pris på gaven, og forhåpentligvis lærer litt mer om nettbutikker/nettsider.