Verdens største pumpeleverandør valgte Digitroll

okt 02, 2019

Framo er en av verdens største og ledende pumpeleverandør til ​maritim,- og landindustrien. De ringte Digitroll da ny nettside skulle lages. – Vi har vært kunde i åtte år, og er meget fornøyd med vår webpartner, sier kommunikasjonssjef Geir Helgesen.

 

Av: Arvid Steen

Framo er en gigant innen sitt pumpesegment til ​maritim sektor. I det siste har de også tatt markedsandeler innen pumpeleveranser til fiskeoppdrettbransjen også.

I tillegg leverer de også oljevern- og brannslukkingsutstyr til selskaper over hele verden.

Det var en fjær i den web-hatten til Digitroll da Framo ba om hjelp fra webbyrået fra Bergen.

Bli bedre kjent med Digitroll og hva de leverer av tjenester

Kvalitetsstempel når en gigant velger deg
– Jeg husker godt da Framo ble kunde hos Digitroll for drøyt åtte år siden. Vi hadde mange - og har - store selskaper i porteføljen, men Framo er desidert størst. Ikke nødvendigvis i omsetning, men selskapet er over alt i verden. At nettsiden deres er laget av Digitroll fra Bergen er vi veldig glad for. Det er litt kult også at en selskap med milliardomsetning og med kontorer i hele verden velger oss, sier daglig leder i Digitroll, Patrick Dahl.

Les mer om hva Digitroll kan hjelpe deg med

Veldig god erfaring
Kommunikasjonssjef i Framo, Geir Helgesen forteller at Digitroll leverer varene.
– Digitroll har laget dagens nettside for oss - framo.​com - og har i tillegg levert flere kampanjesider for oss opp gjennom årene. Vi er enormt fornøyd med leveransene, servicen og oppfølging underveis, sier han.

Han legger til:

– Vi har ikke kjøpt nettbutikk fra Digitroll enda - men vi vurderer det.

Han kan etter åtte med Digitroll som webpartner konkludere med:

– Framo kan trygt anbefale Digitroll til andre som ønsker hjelp med å få laget nettside eller å starte en nettbutikk.

Fakta: Framo AS (tidligere Frank Mohn AS) er eid av Alfa Laval etter oppkjøpet i 2014. Bedriften ble startet i 1938 av Frank MohnBergensbedriften ble fra 1986 frem til salget til Alfa Laval i 2014 ledet av Trond Mohn. Bedriften produserer hovedsakelig pumper, rør og pumpesystemer for rederier og oljeindustrien, men også utstyr for oljevern og brannslukking

20 på 20 logoPs! Digitroll fyller 20 år i høst. Artikkelen du har lest er en del av et konsept vi har kalt "20 på 20".
Vår gave til våre lesere, følgere og kunder er 20 fagsaker om netthandel, nettbutikk og nettsider. Og ikke minst; webløsninger. Vi har intervjuet fagpersoner, eksperter, kunder og egne ansatte i Digitroll. Hver ukedag i 20 dager skal vi komme med en ny fagartikkel, som vi tror skal gi deg økt kunnskap og bedre kjennskap til Digitroll. Vi håper du setter pris på presangen fra oss:)

Les alle jubileumssakene 20 på 20 her

Har du et bursdagsønske? Hva har du lyst å lese mer om? Kontakt arvid@digitroll.no - så kan det hende at ditt ønske blir oppfylt i Digitrolls kanaler:)