Slik blir dine ansatte gode ambassadører i sosiale medier

okt 10, 2019

Sosiale medier-ekspert, Eirik Berge holder flere foredrag om hvordan norske bedriftsledere kan få sine ansatte til å bli gode ambassadører for bedriften sin.

Husk at for at dine ansatte skal være stolte av egen arbeidsplass, hjelper det ofte på å ha gode nettsider​/nettbutikk som man kan være stolt av. Dette kan Digitroll hjelpe deg med.

I tillegg er det viktig å bli lagt merke til på nett. Digitrolls samarbeidspartner Viva Media, er eksperter på å gjøre deg synlig i sosiale medier. Kontakt Andreas Totland hos dem, så kan han hjelpe deg med å bli synlig på nett.

Kontakt oss her

Få med deg Eirik Berges foredrag om hvordan skape engasjerte ansatte på nett - nederst i denne saken.
Screenshot 2019-08-22 at 09.33.55

20 på 20 logo
 
 
 
 Ps! Digitroll fyller 20 år i høst. Artikkelen du har lest, videoen du har sett, er en del av et konsept vi har kalt "20 på 20".

Vår gave til våre lesere, følgere og kunder er 20 fagsaker om netthandel, nettbutikk og nettsider. Og ikke minst; webløsninger. Vi har intervjuet fagpersoner, eksperter, kunder og egne ansatte i Digitroll. Hver ukedag i 20 dager skal vi komme med en ny fagartikkel, som vi tror skal gi deg økt kunnskap. Vi håper du setter pris på presangen fra oss:)

Les alle jubileumssakene 20 på 20 her

Har du et bursdagsønske? Hva har du lyst å lese mer om? Kontakt arvid@digitroll.no - så kan det hende at ditt ønske blir oppfylt i Digitrolls kanaler:)