Spesialbakte en B2B-nettbutikk til Baker Brun

okt 14, 2019

 

– Vi har vært Digitroll-kunde siden 2014, og er veldig fornøyd med vår B2B nettbutikk, sier konsernsjef i Baker Brun, Ove Bruntveit.

Av: Arvid Steen

Når Equinor (ex- Statoil) og andre store bedrifter og kommuner skal bestille det daglige brød, boller og kaker til festlige anledninger, så fikser de dette via Baker Bruns ​B2B nettbutikk, levert av Digitroll.

Les mer og bestill deg noe godt hos Baker Brun her

– Vi som jobber i bakerbransjen må være tidlig oppe om morgenen for å levere varene. Både på den ene og andre måten. I 2014 fant vi ut at vi ikke kunne fortsette å ta i mot store bestillinger fra bedrifter via gule lapper og andre fysiske hjelpemidler vi hadde nær telefonen. Vi måtte effektivisere oss, og dermed falt valget på en skreddersydd ​B2B nettbutikk fra Digitroll. De hadde løsninger og muligheter ingen andre leverandører hadde, sier konsernsjef i Baker Brun, Ove Bruntveit.

Følg Baker Brun på Facebook

Profesjonell aktør
Baker Brun-sjefen forteller at de på kort tid automatiserte nærmest alle bestillinger fra bedriftsmarkedet via nettbutikken. I dag kommer 70 prosent av alle bestillinger inn via en selvbetjent B2B nettbutikk.

På jakt etter en god nettløsning? Nettside eller nettbutikk. Kontakt Digitroll her for en hyggelig prat

– B2B nettbutikken går av seg selv. Det er sjelden vi trenger hjelp eller support fra Digitroll. Heldigvis, kan man si. For vi er veldig avhengig av nettløsningen vår. Samarbeidet med utviklerne i Digitroll går veldig bra. De er flinke til å tilby oss oppgraderinger og kurs, når dette behøves.

"Jeg vil si at Digitroll er en av de mest profesjonelle aktørene vi jobber med til dagen, sier Bruntveit."

Viktig med godt ERP-system
Ove Bruntveit understreker også viktigheten av å ha et godt ERP-system (ERP er programvare som støtter opp om flere av en bedrifts virksomhetsområder, som produksjon, lager, salg, innkjøp og økonomi.

– Vi fikk god hjelp av Digitroll til å sette opp et samarbeid med ERP-ekspertene hos Pilaro, og nettbutikken vår er integrert med ERP- systemet Dynamics NAV. Dette hjelpe oss til å ha full kontroll på blant annet lagerstatus, priser og lignende. Denne integrasjonen har også fungert veldig bra, sier Bruntveit.

Han legger til:

– Jeg kan trygt anbefale Digitroll som en god samarbeidspartner og leverandør av nettsider og nettbutikk. De er dyktige i alle ledd. En god webpartner, rett og slett, sier konsernsjefen.

 

20 på 20 logo
 
Ps! Digitroll fyller 20 år i høst. Artikkelen du har lest, videoen du har sett, er en del av et konsept vi har kalt "20 på 20".

Følg oss på Facebook

Vår gave til våre lesere, følgere og kunder er 20 fagsaker om netthandel, nettbutikk og nettsider. Og ikke minst; webløsninger. Vi har intervjuet fagpersoner, eksperter, kunder og egne ansatte i Digitroll. Hver ukedag i 20 dager skal vi komme med en ny fagartikkel, som vi tror skal gi deg økt kunnskap. Vi håper du setter pris på presangen fra oss:)

 

Les alle jubileumssakene 20 på 20 her

Har du et bursdagsønske? Hva har du lyst å lese mer om? Kontakt arvid@digitroll.no - så kan det hende at ditt ønske blir oppfylt i Digitrolls kanaler:)