Full tank med Oktan og Digitroll

okt 15, 2019

 

Lyst å vite mer om Oktan? Sjekk ut podkasten øverst i saken:) Varighet 10 min.

Ehandelsspesialisten Digitroll er med i et felles kompetansemiljø i Media Bergen-konsernet med 250 ansatte.  – Vi er et komplett webselskap når vi får hjelp av familiemedlemmer som blant annet består av store reklamebyråer som er rå på design-løsninger for våre kunder, sier Digitrolls daglig leder, Patrick Dahl.

Noen av Media Bergens ansatte kommer fra reklamebyrået Oktan. Da milliardkon​sernet E.A Smith så etter en leverandør av nye nettsider med gode designløsninger - gikk de for kombinasjonen, Digitroll og Oktan.

Les også: Digitroll skal bidra med å doble omsetningen til Bygger`n

 – Det er Digitroll som er prosjektleder opp mot E.A Smith-avtalen. Men vi ønsket å ha med fagfolkene i Oktan for å levere designpakken i tilbudet, sier Patrick Dahl.

 E.A Smiths representant, Tore Røssvoll, var glad for at Digitroll kunne levere "full pakke"

 Les mer om Media Bergen her

 – Vi valgte å samarbeide med Digitroll fordi vi oppfatter selskapet som en god partner for oss. De leverte det beste tilbudet basert på vår kravspesifikasjon. Når de i tillegg leverte godt på en meget stram tidsplan og ikke minst på pris, ble valget enkelt for oss, sier Tore Røsvoll, digitalsjef i E.A.Smith AS avdeling Bygger’n Norge.

 Les også: Spikret avtale med Bygger`n

 

David Eddie
David Eddie fra Oktan (Foto: Oktan)

Eksperter slår seg sammen

Avtalen med E. A Smith-konsernet var en fin bursdagspresang til Digitroll, som fyller 20 år i høst.

Følg Digitroll på Facebook

Samtidig var det første gang Digitroll fikk en storavtale, hvor de tok med seg Oktan med på laget.

 Les mer om avtalen i media her

 – Vi er blant Norges ledende leverandører av B2B,- og B2C- nettbutikker og nettsider.Men av og til trenger vi designhjelp fra ulike samarbeidspartnere. Denne gang var det Oktan vi fikk god hjelp av. Det satt både vi og kunde stor pris på, sier daglig leder i Digitroll, Patrick Dahl.

 Han legger entusiastisk til:

 – Det er alltid spennende å jobbe med milliardkonsern, men også små selskaper har godt av å kombinere godt design fra bunnen av når de skal lage ny nettbutikk/nettside.

– Da kan duoen Digitroll-Oktan hjelpe. I stedet for å "shoppe rundt" til ulike aktører, kan vi levere alt som hører med til nye nettsider/nettbutikker, sier Dahl.

 Kontakt Digitroll

​Design må være integrert
Oktan-rådgiver David Eddie ble mannen som bidro med et godt design, eller det totale rammeverket for de nye nettsidene til E.A Smith-konsernet.

 –  Design sees fort på som en stor utgiftspost eller noe som nedprioriteres. Men et godt design er fokusert og brukerorientert. Det er basert på bruker og for å for å gi en bedre brukeropplevelse.  God design gir både intellektuell og materiell verdi til produktet.

Les mer om Oktan her

Godt design gir også bedriften og kunden bedre kontakt. Det kan spille en viktig rolle i å forme gode markedsstrategier, sier Eddie. 

 Kontakt Digitroll

 Han legger til:

 – Sammen med Digitroll forsøker vi gjennom tett og god kommunikasjon å få til teknisk gode nettsider som er brukerorienterte. De skal oppleves gode og intuitive å bruke - samt være litt "eye candy". Vi tror en revitalisering av uttrykk og nye nettsider for E.A Smith-gruppen vil gi økt trafikk, en bedre brukeropplevelse og mer salg, sier han. 

 ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 
 20_DTPs! Digitroll fyller 20 år i høst. Artikkelen du har lest, podkasten du har hørt, er en del av et konsept vi har kalt "20 på 20".

Vår gave til våre lesere, følgere og kunder, er 20 fagsaker om netthandel, nettbutikk og nettsider. Og ikke minst; webløsninger. Vi har intervjuet fagpersoner, eksperter, kunder og egne ansatte i Digitroll. Hver ukedag i 20 dager skal vi komme med en ny fagartikkel, som vi tror skal gi deg økt kunnskap. Vi håper du setter pris på presangen fra oss:)

Les alle jubileumssakene 20 på 20 her

Har du et bursdagsønske? Hva har du lyst å lese mer om? Kontakt arvid@digitroll.no - så kan det hende at ditt ønske blir oppfylt i Digitrolls kanaler:)

 Kontakt Digitroll