Skreddersydde nettside til arkitektene

okt 16, 2019

 

– Vi er veldig fornøyd med Digitroll. De har skreddersydd en nettside for oss som funger slik vi ønsket, sier arkitekt Hanne Nygaard hos Tippetue Arkitekter.

Digitroll er godt kjent som en av landets ledende bedrifter innen produksjon av nettbutikker. Men parallelt med å lage nettbutikk-løsninger, har selskapet også en dyktig avdeling som er eksperter på å lage nettsider for små og store bedrifter.

Kontakt oss for å få vite mer om hvordan vi kan hjelpe deg med å få laget en flott nettside

Tegnet og klart
Tippetue Arkitekter er et arkitektkontor med kontor på Austevoll og i Bergen. Selskapet har 12 ansatte. Tippetue har en ren og fin nettside som de hovedsakelig bruker til promotere arkitektur, kunngjøringer og nyheter.

– Vi har er veldig fornøyd med vår nettside. Den ble skreddersydd med våre innspill, og ble akkurat slik vi ønsket. Digitroll gjorde en god jobb. Vi har et godt forhold til Digitroll, og har fått rask og god hjelp de gangene vi har bygget om på siden vår, sier arkitekt Hanne Nygaard.

Besøk nettsiden til Tippetue Arkitekter

Satser annerledes enn konkurrentene
Hovedvekten av Digitrolls ansatte er utviklere. Dyktige fagfolk som kan lage nettsider og nettbutikker som er blant de beste i Norge. 

Les også: Milliardkonsernet E. A Smith valgte Digitroll til å lage konsernets nye nettsider

 – Jeg er stolt over hva vi ukentlige får levert av nettsider og nettbutikker. I tillegg utvikler vi også plug-ins og nyheter til våre kunder som gjør at deres webprodukter utvikler seg og blir bedre underveis. Samtidig satser vi litt annerledes enn våre konkurrenter.

 Vi er opptatt av å dele kunnskap og hjelpe våre kunder. Derfor opprettet vi et samarbeid med BI i vår.

– Der fikk vi tilgang til de beste studentene som er med i vårt ekspertråd som skal hjelpe våre kunder.  Våre kunder får tilgang til deres tanker om netthandel, slik unge mennesker tenker. Vi er eneste selskap i vår bransje som tenker slik, og vi har fått nasjonal oppmerksomhet i media for denne tankegangen, sier Dahl.

Les en av de største sakene her

20_DTPs! Digitroll fyller 20 år i høst. Artikkelen du har lest er en del av et konsept vi har kalt "20 på 20". Vår gave til våre lesere, følgere og kunder er 20 fagsaker om netthandel, nettbutikk og nettsider. Og ikke minst; webløsninger.

Vi har intervjuet fagpersoner, eksperter, kunder og egne ansatte i Digitroll. Hver ukedag i 20 dager skal vi komme med en ny fagartikkel, som vi tror skal gi deg økt kunnskap og bedre kjennskap til Digitroll. Vi håper du setter pris på presangen fra oss:)

Les alle jubileumssakene 20 på 20 her

Har du et bursdagsønske? Hva har du lyst å lese mer om? Kontakt arvid@digitroll.no - så kan det hende at ditt ønske blir oppfylt i Digitrolls kanaler:)