Webinarer som du lærer noe av

okt 21, 2019

Webinar er en av ​kommunikasjonskanalene til Digitroll. Her får du vite mer om hvordan du melder deg på webinaret, om de siste e-trendene i 2019, men også litt om hvorfor Digitroll satser på webinarer.


Kundeansvarlig i Digitroll, Arnstein Raunehaug har gjennomført mange webinarer. Noen ganger alene, men ofte med inviterte gjester som bidrar til at Digitrolls kunnder får økt kunnskap om netthandel.

Kontakt oss for en hyggelig prat om handel her

– Vi har hatt, og har, stor effekt av å ha webinarer. Digitroll har kunder over hele Norge, og et webinar er en fin løsning for å dele kunnskap. Et webinar er ofte tale og en presentasjon på skjerm som alle får tilgang til. Det er også mulig å sende inn spørsmål underveis. Webinarene våre er gratis, og kan selvsagt lastes ned etter at webinaret er ferdig, sier Arnstein.

Han legger til at Digitroll prøver å ha to webinarer i måneden.

– Etter hvert webinar er målet at våre deltakere skal bli litt klokere på netthandel. Slik at de kanskje blir enda bedre til å drive nettbutikk - gjerne kombinert med sin fysiske butikk. Digitroll ønsker å dele kunnskap. Det er veldig viktig for oss. Vi ønsker selvsagt at våre kunder skal bli enda bedre, sier han.

Meld deg på webinaret om trender innen e-handel
Tirsdag 5. november er det nytt webinar i Digitroll-regi. Da handler det om trender innen e-handel, forteller Arnstein.

Meld deg på webinaret her

– Det er alltid spennende når e-handelsrapportene kommer, det gir oss svar på synsing og ofte bekrefter det våre antagelser. Det viktigste er at det hjelper oss å legge nye gode planer for fremtiden. Datafangst har blitt et viktig verktøy for planlegging av aktiviteter og hjelpemiddel for beslutninger relatert til investering i din nettbutikk, sier Arnstein.

I dette webinaret setter vi fokus på Vekst i e-handel og momenter som er avgjørende for å øke konverteringen i din nettbutikk.

Med seg til å kommentere tall fra tallene rapporten til DIBS, kommer Erika Egonson. Arnestein styrer spakene i studio.

Meld deg på webinaret her

Ps! Visste du at...

Digitroll fyller 20 år i høst. Artikkelen du har lest er en del av et konsept vi har kalt "20 på 20". Vår gave til våre lesere, følgere og kunder er 20 fagsaker om netthandel, nettbutikk og nettsider. Og ikke minst; webløsninger. 

Kontakt oss for en hyggelig prat om handel her

20_DT

Vi har intervjuet fagpersoner, eksperter, kunder og egne ansatte i Digitroll. Hver ukedag i 20 dager skal vi komme med en ny fagartikkel, som vi tror skal gi deg økt kunnskap og bedre kjennskap til Digitroll. Vi håper du setter pris på presangen fra oss:)

 Les alle jubileumssakene 20 på 20 her

Har du et bursdagsønske? Hva har du lyst å lese mer om? Kontakt arvid@digitroll.no - så kan det hende at ditt ønske blir oppfylt i Digitrolls kanaler:)