Nettbutikk for deg som har kassesystemet CS-Web

Digitroll utvikler nettbutikker til B2B- og B2C markedet. En Digitroll nettbutikk kan stå alene uten integrasjon mot kassesystemet ditt fra Visma, men mulighetene å virkelig drive netthandel og ikke minst omnikanal skjer først når nettbutikken er integrert med CS-Web.


"Synlig på web" i CS-Web nettbutikken

Visma CS- Web nettbutikkintegrasjonen er utviklet i samarbeid med Dekon IT som er eksperter på selve butikkdatasystemet CS-Web. Når vi mikser Visma butikkdataekspertene med ehandelsekspertene fra Digitroll blir resultatet en meget god Visma integrert nettbutikk. Synes vi.

Integrasjonen henter data fra CS-WEB og alle produkter som er markert "Synlig på web" synkroniseres til nettbutikken. Lagerbeholdningen oppdateres med et intervall på noen få minutter, rabatter synkroniseres, og kundeordrer lastes inn til CS-Webs modul for ordrebehandling.

For full spesifikasjon på integrasjonen mellom nettbutikk og Visma CS-Web ta gjerne kontakt med oss direkte på tlf. 900 78 050.

Vår Visma integrerte nettbutikk

En Digitroll utviklet nettbutikk integrert med Visma Retail er i dag som oftest en nopCommerce- løsning. nopCommerce er verdens største åpen kildekode- ehandelsløsning basert på den profesjonelle teknologen ASP.Net, og kan leveres med ​et ferdig utviklet maldesign eller et unikt utviklet designuttrykk kun for din nettbutikk.

Digitroll bruker sin kompetanse helt fra 1999 til å sette opp, evt. tilpasse til ditt spesifikke behov, implementere fraktløsning, EDI, betalingsløsning, integrasjon mot CS Web/Visma Retail og gi deg masse råd på veien. 

Hvis du skal ha nettbutikk kontakter du Digitroll på tlf. 900 78 050.

Kontakt Digitroll

Bilde av Patrick Dahl

Patrick Dahl

Daglig leder

T: +47 55 27 30 41
M: +47 975 99 994
E: patrick@digitroll.no