En kraftfull B2B ehandelsplattform

B2B ehandelsprogramvare fullintegrert med ditt ERP- system. 

Oppnå konkurransefordel med en bedre B2B nettbutikk i ditt marked.

Betjen dine B2B- og forhandlerkunder med en nettbutikkopplevelse som de forventer. 

Som en av landets mest erfarne leverandører av B2B nettbutikker er vårt mål å gi våre kunder kontinuerlig innovasjon, beste driftmargin i bransjen, sømløs integrasjon mot ditt ERP- system, uovertruffen driftsstabilitet og funksjonalitet.

B2B bedrifter i alle bransjer velger derfor Digitroll. Fra VVS- grossister til byggevareforretninger.

Våre kunder velger Digitroll fordi de ønsker å forbedre sine kunders handleopplevelse hos dem, øke salget og konkurransekraften gjennom flere kanaler.  

B2B Visma nettbutikk til Berner med live prisoppslag

Berner med Visma nettbutikk Digitroll

Frimann-Berner AS er en del av det tyske Berner konsernet som selger forbruksvarer, verktøy og løsninger til bil- og anleggsbransjen. 

Dgitroll ble kontaktet av Berner i ​​februar 2018 og på rekordtid leverte vi deres nye B2B nettbutikk integrert med ERP- systemet Visma Global.

Bare ​for noen måneder siden fikk nemlig Berner utviklet en Visma- integrert nettbutikk fra en annen leverandør, denne er nå erstattet med Digitrolls Visma ehandelsløsning med riktig prisoppslag slik at bilverkstedet faktisk får se sin ​reelle live oppdaterte pris på alle varer.  

I bunn for nye berner.no har vi levert en nopCommerce ehandelsprogramvare, den er tilpasset vår B2B integrasjon mot Visma Global. En pålogget kunde får nå se sine riktige rabatterte priser hele uken lang. 

I tillegg til nopCommerce har vi levert en rekke egenutviklede plugg- inns til B2B nettbutikken, fra Clerk.io integrasjon til sikker betalingsløsning. Nettbutikken er laget slik at enkelte kunder får sin egen kortbetalingsløsning når de er pålogget, de fleste andre handler på god gammeldags B2B- måte hvor man handler på kreditt. 

Kontakt gjerne oss i Digitroll på tlf. 900 78 050 eller send mail til Patrick Dahl hvis du ønsker mer informasjon om Digitroll og nettbutikk integrert med Visma Global, se også presentasjonsvideo av ehandelsintegrasjonen under. 

Fortell kundene dine at du har B2B nettbutikk

Antallet B2B- kunder som foretrekker å snakke direkte med en salgskonsulent via telefon, epost eller i levende live kommer til å falle etterhvert som milleniumgenerasjonen inntar beslutningsmyndighet og innkjøpsmakt i alle B2B- bedrifter.

Når amerikanske B2B innkjøpere har bestemt seg for hva de skal kjøpe sier undersøkelser Forrester har gjort at 93% av dem vil foretrekke å handle i en B2B nettbutikk. 

Da handler det om å migrere kundene dine over til B2B nettbutikken din.​

B2B nettbutikk Digitroll Korsbakken

Kontakt Digitroll

Bilde av Patrick Dahl

Patrick Dahl

Daglig leder

T: +47 55 27 30 41
M: +47 975 99 994
E: patrick@digitroll.no