LS Omni med nopCommerce nettbutikk

LS Retail er butikkdatasystemet i Norge som er kommet lengst med tanke på omnicommerce.

LS Retail har ord for seg å være selve «high end» butikkdatasystemet mht funksjonalitet og kvalitet. Tilknyttet ERP- system er MS Dynamics NAV som Digitroll har lang erfaring med til ulike prosjekter.

LS Retail vet at dagens forbrukere ikke ser forskjell på hvilken kanal de handler sine varer på. Omnikanal handler mest om lik kommunikasjon og tilgjengelighet på tvers av ulike salgspunkter. Kundene vil handle der de er, om det er på bussen fra mobilen eller fysisk på butikkgulvet.

Vi med hjerte for detaljhandel både på nett og i fysisk butikk ser at LS Omni har fokus på forbrukerkunden. Måten LS Omni løser visning av beholdning live i nettbutikk, på mobil og i kundelojalitetsapp, med klikk og hent funksjoner fullintegrert, gir deg som detaljist muligheter for økt salg.


Ferdig LS Omni med nopCommerce ehandelsløsning

LS Retail er som de fleste andre profesjonelle administrative systemer bygget på Microsoft .Net teknologi, ikke rart da at standard nettbutikk for LS Omni er nopCommerce som er bygget på samme industristandard.

Inkludert i LS Omni er altså en fullintegrert nopCommerce nettbutikkløsning. Denne integrasjonen har .Net utviklerne til LS Retail selv utviklet, så for første gang slipper Digitrolls utviklere særlig programmeringsarbeid for denne optimale omnikanalløsningen.

LS Retail og LS Omni selges i Norge av EG Retail og CGI. 

Digitroll er i 2018 i gang med å utvikle ny nettbutikkløsning til kjeden Ting AS (Audhild Viken konsernet) ​som blir en smart LS Omniløsning med nopCommerce som nettbutikk.

Ta gjerne kontakt med Patrick Dahl hos Digitroll på tlf. 975 99 994 for mer info om nopCommerce integrert med LS Retail.
Kontakt Digitroll

Bilde av Patrick Dahl

Patrick Dahl

Daglig leder

T: +47 55 27 30 41
M: +47 975 99 994
E: patrick@digitroll.no

Et omnikanalcase som virker


LS Omni presentasjon med nopCommerce