Byggevare proffløsning åpen 24 timer i døgnet

Digitroll har i ​mer enn 10 år sammen med flere aktører i bransjen utviklet et verktøy som både byggevarebutikker og byggevareproffkunder ser stor nytte av hver dag!
Artikkel fortsetter under bilde.
Byggevare proffløsning prosjektoversikt Digitroll

Byggevarenettbutikk

Med byggevarenettbutikk fra Digitroll kan dine proffkunder enkelt logge seg inn og raskt få tilgang til sine oppdaterte avtaler. Dine proffkunder kan daglig sjekke oppdatert varestatus, bestillinger, priser og rabatter. Med ​denne fleksibiliteten kan dine proffkunder ​til enhver tid ha full oversikt og tilgang til den informasjonen de trenger.

Prosjektoversikt

Dette er en av funksjonene byggmesterne setter mest pris på. Alltid ha full tilgang til hvilke varer som er tatt ut på prosjekter. Via byggevarewebben kan han logge seg inn og velge aktuelt prosjekt. Enten varene er bestilt via byggevarenettbutikken, i butikk, pr. telefon eller ​hva så har han da full oversikt over hvilke varer som er tatt ut, og det i sanntid. han kan sitte hjemme på kvelden og ha full oversikt, og hvis han vil ​løpende fakturere sin kunde. 

Dokumentasjon

Digitroll har integrert byggevareløsningen mot Nobb og Byggdoc. Proffkunder kan på 3 klikk i ​nettløsningen finne nødvendig dokumentasjon pr prosjekt.

Denne integrerte løsningen innebærer at proffkunden kun trenger passordet til nettbutikken for å hente Nobb- og Byggdoc dokumentasjonen. Må altså ikke huske på flere passord, logge seg inn i flere løsninger. Digitrolls Byggevarenettbutikkløsning har og gjør alt.

Proffkunden velger selv hvordan dokumentasjonen skal hentes frem.

Spare tid med bestillinger

Med enkle tastetrykk kan proffkunden gjenbruke tidligere bestillinger for å spare tid. Det er enkelt å kopiere en tidligere ordre til en ny ordre og da selvfølgelig med muligheter til å redigere før ordren legges i handlekurv. Vi kaller det også for Plankjøp.

Legg til Plankjøp Byggevarenettløsning

Tilbudsbygger for proffkunden

I Digitroll byggevareproffløsningen kan proffkunden bruke tidligere ordre til å gi tilbud til sine kunder. Igjen- det er fokusert på brukervennlighet og proffkunden sparer mye tid. I tillegg ser det proft ut!

En av våre kunder sier dette om vår nettbutikk:

XL- bygg Dale Malo Trelast har kjørt løsningen i flere år og logistikkleder Frode Ødegård kaller den for - «helt rå» og "markedsledende". Det var viktig at nettbutikken ikke bare ble «enda et system». Til syvende og sist vil en nettbutikk som sparer oss for tid og penger selvsagt også komme kundene til gode. Da kan vi konsentrere oss om å gi kundene service og kvalitet som de forventer. Les mer om Malo her.

Digitroll har lang erfaring med integrering av nettbutikker

Digitroll nettbutikk snakker med de fleste ERP- systemer. Vi har lang erfaring med integrasjoner mot større forretningssystemer slik som Dynamics NAV, Visma Global, Visma Business og Dynamics AX. Vi har levert utallige ehandelsintegrasjoner mot systemer som Uni Økonomi V3 og butikk kassesystemer som PCKasse, Best Value, PRS og Farmapro……
Fleksibiliteten med en nettbutikk fra Digitroll er stor men så har vi også levert nettbutikker siden slutten av 90-tallet. 

Ditt byrå på online tjenester

Vi har erfaring og forståelse av forretningsdrift og er opptatt av at våre kunder tjener mer penger med en nettbutikk. Vi kan også bistå med hvordan øke trafikken til din nettbutikk og få nettbutikken til å bli en del av din bedrifts hverdag!

Digitroll leverer også B2C byggevarebutikk

Vår kunde ​Parkett har fra oppstart i august 2013 solgt utallige gulv til kunder i hele Norge.

IsoBygg fra Isonor IT

Digitroll leverer også B2B nettbutikk til byggevareprodusenter/leverandører

DDF, tidligere Drammen Dørfabrikk har en kombinert løsning fra Digitroll. Forhandlere logger seg inn og ser sine avtalepriser. 

​Integrasjon mot ERP- systemer

I dag kan byggevareproffløsningen og B2B nettbutikken integreres mot ERP- systeme​t Microsoft Dynamics NAV og Visma løsningene Visma Global integrasjon nopCommerce og Visma Business.

Vårt samarbeid med IsoBygg leverandøren Isonor IT er særlig godt utviklet med mange felles kunder. 

Du er hjertelig velkommen til å kontakte oss for mer informasjon om Digitroll byggevareløsning for proffen.


Webinar om byggevare proffløsning

Kontakt Digitroll

Einar Godø

Einar Godø

CTO / Utviklingssjef

T: +47 55 27 30 40
M:
E: einar@digitroll.no

Under bygging

Flere byggevarenettbutikkløsninger er i produksjon hos oss sommeren og høsten 2016. 

HC Thaugland, Ringebu og Fåvang, Knatterudfjellet trelast og ny nopCommerce nettbutikk til Malo Dale for å nevne noen.

Kundereferanse Faavang som kommer høsten 2016
Proffløsning for byggevare Digitroll

Kontakt Digitroll

Bilde av Patrick Dahl

Patrick Dahl

Daglig leder

T: +47 55 27 30 41
M: +47 975 99 994
E: patrick@digitroll.no