Nettbutikkløsninger fra Digitroll

Vi leverte vår første nettbutikk allerede i april år 2000. Den var selvsagt integrert med kundens interne økonomisystem. 

Siden har vi levert hundrevis av nettbutikker. Til kunder over hele Norge. 

Vi har alltid arbeidet med den industriell profesjonell programmeringsspråket Microsoft ASP.Net. Det man lærer på høyskoler og universiteter i Norge. Overvekten av våre medarbeidere har også høyere universitetsutdannelse. 

Vi kan levere php- løsninger (Magento, WordPress etc.), men vi vil foretrekke en bedre teknologi pga sikkerhet, hastighet, fleksibilitet og totaløkonomi for våre kunder. 

Vi har gått fra egenutviklede nettbutikkløsninger (Lynx) til den kommersielle programvaren EpiServer og åpen kildekodeløsningen nopCommerce.  

Tilpass nettbutikken med moduler
Digitroll eHandel gir deg også frihet til å bestemme utviklingstempoet. Du kan starte med full pakke fra øverste hylle, eller velge en forsiktig oppstart og øke funksjonaliteten etter behov. Digitrolls netthandelsløsninger er uansett skreddersydd for deg som vil starte netthandel.


Å drive netthandel er mye markedsføring, men for å lykkes må du ha et godt datagrunnlag. 

Integrasjoner med økonomisystemer

Dobbeltarbeid er oppskrytt, og vellykket integrering er kort sagt en premiss for lønnsom nettbutikksatsing. Vår første nettbutikk integrerte vi med Uni Økonomi. I dag integrerer vi nopCommerce med alt fra NAV Dynamics Visma BusinessVisma Global og Uni Økonomi V3 osv. 

Kompetanse om ehandel betyr noe

Hundrevis av ehandelsprosjekter har lært oss så mye at vi ikke kvier oss for å si høyt at vi kan ehandel. Vil du vite mer, utdyper vi med glede. Men suksessen med ehandels skyldes først og fremst den unike kompetansen vårt fagmiljø har på nettløsninger, programvare og de forretningsprosessene som avgjør om din nettbutikk blir vellykket og lønnsom

Slapp av - en Digitroll nettløsning virker

Vi har levert ehandelsprosjekter siden årtusensskiftet, og vi vet ​en del om netthandel. Vårt fagmiljø er din trygghet, enten det er ehandelsintegrasjon Dynamics NAV, Uni Micro, eller vedlikehold via nettbutikkens admin og CMS verktøy.


Tiles module 

Ny ​modul for å lage dynamisk forside og forsider til varegrupper.Det skal være lett og ledig, ikke låst og rigid. Se eks. på magasinet.no eller Princessbutikken.

Kontakt Digitroll

Bilde av Patrick Dahl

Patrick Dahl

Daglig leder

T: +47 55 27 30 41
M: +47 975 99 994
E: patrick@digitroll.no
PCK nettbutikk til sport fra Digitroll

1000 kvm sportsforretning på nett

Jobb og Fritid er en 1000 kvm sportsforretning i Jekta senter i Tromsø som nå har oppgradert til sin 2. nettbutikk fra Digitroll.

Ehandelsløsningen vi leverte første gang i 2014 var en standard Digitroll nettbutikk, nå har Jobb og Fritid valgt å oppgradere til fantastiske nopCommerce

Jobb og Fritids nye nettbutikk er sømløst integrert med butikkdatasystemet PCkasse. 

Vedlikeholdet av nettbutikken ​skjer da ved hjelp av noen få tastetrykk i PCK butikkdatasystemet. Det daglige arbeidet med å legge inn varedata i kassen oppdateres alltid automatisk til nettbutikken.

Se video av PCK- integrasjon til Digitroll her. 

Slike automatiserte prosesser gir bare fordeler: alltid riktige beholdningsdata, alltid riktige priser, bilder og annen varedata som er lagt inn i PCK gjennom Stadion- kjeden blir automatisk vist i nettbutikken. Du får omnikanal. Det er de samme varene som er utstilt i butikken på Jekta som er i nettbutikken. Alltid. 

Vi er selvsagt stolt over at Stadionkjedemedlemmet etter 5 år med Digitroll som samarbeidspartner velger å igjen åpne lommeboken for oss. 

Kontakt oss gjerne på tlf. 900 78 050 eller bruk epostskjema for å sende oss en melding.