Nettbutikkløsninger fra Digitroll

Vi leverte vår første nettbutikk allerede i april år 2000. Den var selvsagt integrert med kundens interne økonomisystem. 

Siden har vi levert hundrevis av nettbutikker. Til kunder over hele Norge. 

Vi har alltid arbeidet med den industriell profesjonell programmeringsspråket Microsoft ASP.Net. Det man lærer på høyskoler og universiteter i Norge. Overvekten av våre medarbeidere har også høyere universitetsutdannelse. 

Vi kan levere php- løsninger (Magento, WordPress etc.), men vi vil foretrekke en bedre teknologi pga sikkerhet, hastighet, fleksibilitet og totaløkonomi for våre kunder. 

Vi har gått fra egenutviklede nettbutikkløsninger (Lynx) til den kommersielle programvaren EpiServer og åpen kildekodeløsningen nopCommerce.  

Tilpass nettbutikken med moduler
Digitroll eHandel gir deg også frihet til å bestemme utviklingstempoet. Du kan starte med full pakke fra øverste hylle, eller velge en forsiktig oppstart og øke funksjonaliteten etter behov. Digitrolls netthandelsløsninger er uansett skreddersydd for deg som vil starte netthandel.


Å drive netthandel er mye markedsføring, men for å lykkes må du ha et godt datagrunnlag. 

Integrasjoner med økonomisystemer

Dobbeltarbeid er oppskrytt, og vellykket integrering er kort sagt en premiss for lønnsom nettbutikksatsing. Vår første nettbutikk integrerte vi med Uni Økonomi. I dag integrerer vi nopCommerce med alt fra NAV Dynamics Visma BusinessVisma Global og Uni Økonomi V3 osv. 

Kompetanse om ehandel betyr noe

Hundrevis av ehandelsprosjekter har lært oss så mye at vi ikke kvier oss for å si høyt at vi kan ehandel. Vil du vite mer, utdyper vi med glede. Men suksessen med ehandels skyldes først og fremst den unike kompetansen vårt fagmiljø har på nettløsninger, programvare og de forretningsprosessene som avgjør om din nettbutikk blir vellykket og lønnsom

Slapp av - en Digitroll nettløsning virker

Vi har levert ehandelsprosjekter siden årtusensskiftet, og vi vet ​en del om netthandel. Vårt fagmiljø er din trygghet, enten det er ehandelsintegrasjon Dynamics NAV, Uni Micro, eller vedlikehold via nettbutikkens admin og CMS verktøy.


Tiles module 

Ny ​modul for å lage dynamisk forside og forsider til varegrupper.Det skal være lett og ledig, ikke låst og rigid. Se eks. på magasinet.no eller Princessbutikken.

Kontakt Digitroll

Bilde av Patrick Dahl

Patrick Dahl

Daglig leder

T: +47 55 27 30 41
M: +47 975 99 994
E: patrick@digitroll.no
Princess nettbutikk fra Digitroll

Princessbutikken med omnikanalsuksess

Princess Gruppen AS en landsdekkende kjede av interiørforretninger. Kjeden er en av Norges største aktører innen hjemmetekstil med 150 egeneide forretninger, og øker stadig i antall. 

Siden 2012 har Princess valgt Digitroll som samarbeidspartner til sin netthandel og omnikanalsatsing. Og det har gått bra. Veldig bra. Fra 3 millioner i nettsalg snakker vi nå om en  25 dobling med økende trend i 2018. 

​Omnikanal- og nettbutikk er et svært viktig satsingsområde for Princess hvor de har lykkes å integrere de fysiske butikkene med netthandel. Nettbutikken fungerer som kundeinnkaster til de fysiske butikkene og ca. 50% av de som handler på nett velger "hent i butikk". Digitroll har levert forprosjekt, webdesign og responsiv ehandelsprogramvare inkludert ehandelsintegrasjon mot kundens ERP- system Dynamics NAV.

Kjernen til Princess nettbutikk er den samme i dag som i 2012, men det er blitt utviklet mye skreddersømsfunksjonalitet for å alltid bedre kundeopplevelsen av Princess' tilbud. Nettbutikken er forlengst blitt Princess' største butikk i omsetning, ​og den er uerstattelig mht viktigheten som kundeinnkaster. 

Princess konsentrerer seg om den tradisjonelle markedsføringen i ulike medier, mens Digitroll tar hånd om adwords- kampanjer og synlighet i søkemotorer.

Gå til Princess →