Nettbutikkløsninger fra Digitroll

Vi leverte vår første nettbutikk allerede i april år 2000. Den var selvsagt integrert med kundens interne økonomisystem. 

Siden har vi levert hundrevis av nettbutikker. Til kunder over hele Norge. 

Vi har alltid arbeidet med den industriell profesjonell programmeringsspråket Microsoft ASP.Net. Det man lærer på høyskoler og universiteter i Norge. Overvekten av våre medarbeidere har også høyere universitetsutdannelse. 

Vi kan levere php- løsninger (Magento, WordPress etc.), men vi vil foretrekke en bedre teknologi pga sikkerhet, hastighet, fleksibilitet og totaløkonomi for våre kunder. 

Vi har gått fra egenutviklede nettbutikkløsninger (Lynx) til den kommersielle programvaren EpiServer og åpen kildekodeløsningen nopCommerce.  

Tilpass nettbutikken med moduler
Digitroll eHandel gir deg også frihet til å bestemme utviklingstempoet. Du kan starte med full pakke fra øverste hylle, eller velge en forsiktig oppstart og øke funksjonaliteten etter behov. Digitrolls netthandelsløsninger er uansett skreddersydd for deg som vil starte netthandel.


Å drive netthandel er mye markedsføring, men for å lykkes må du ha et godt datagrunnlag. 

Integrasjoner med økonomisystemer

Dobbeltarbeid er oppskrytt, og vellykket integrering er kort sagt en premiss for lønnsom nettbutikksatsing. Vår første nettbutikk integrerte vi med Uni Økonomi. I dag integrerer vi nopCommerce med alt fra NAV Dynamics Visma BusinessVisma Global og Uni Økonomi V3 osv. 

Kompetanse om ehandel betyr noe

Hundrevis av ehandelsprosjekter har lært oss så mye at vi ikke kvier oss for å si høyt at vi kan ehandel. Vil du vite mer, utdyper vi med glede. Men suksessen med ehandels skyldes først og fremst den unike kompetansen vårt fagmiljø har på nettløsninger, programvare og de forretningsprosessene som avgjør om din nettbutikk blir vellykket og lønnsom

Slapp av - en Digitroll nettløsning virker

Vi har levert ehandelsprosjekter siden årtusensskiftet, og vi vet ​en del om netthandel. Vårt fagmiljø er din trygghet, enten det er ehandelsintegrasjon Dynamics NAV, Uni Micro, eller vedlikehold via nettbutikkens admin og CMS verktøy.


Tiles module 

Ny ​modul for å lage dynamisk forside og forsider til varegrupper.Det skal være lett og ledig, ikke låst og rigid. Se eks. på magasinet.no eller Princessbutikken.

Kontakt Digitroll

Bilde av Patrick Dahl

Patrick Dahl

Daglig leder

T: +47 55 27 30 41
M: +47 975 99 994
E: patrick@digitroll.no
suserisivet-Digitroll-netthandel for mote

Suser i sivet fra 0 til 40 mill

Klesbutikken Suserisivet.no ble publisert sommeren 2015 og ble en øyeblikkelig suksess.

Nettsuksessen for mote ble nylig omtalt på bransjenettstedet ehandel.com. 

​Suser ​​har i dag Digitroll nettbutikk integrert med sitt POS- system ​Front Systems, noe som gjør det enklere å vedlikeholde varedata​ene i nettbutikken. 

Under "klærne" til denne motebutikken på nett er det ​​noe skreddersøm, bl.a et system hvor de enkelt kan vise antrekk og hvor brukere kjøper antrekksvarer direkte i listevisning, men mest av alt er det en standard Digitroll nettbutikk. 

Digitroll har mer enn 1​​7 års erfaring i å utvikle nettbutikker for varer som har varians, varer med f.eks. ulike farger og størrelser. Vi er en god rådgiver og samarbeidspartner for deg som ønsker å øke salget både indirekte gjennom omnikanal satsing og direkte gjennom netthandel. 

Tips om hva som kan gjøre en klesforretning til noe mer enn en butikk som kun selger klær.

Kontakt oss gjerne på epost for mer informasjon.  Eller ring oss på tlf. 975 99 994 eller ​900 78 050.