nopCommerce-nettbutikk-Digitroll

Nettbutikkløsning for ​faghandel og klesbransjen

Digitroll kan levere flere ulike typer nettbutikkløsninger beregnet for nettbutikker for mote og klær. 

Med klær handler det om å forstå hvordan varestrukturen til butikken er satt opp, ikke minst med tanke på hvordan håndtere varianter som farge og størrelse. 

Du kan vise produktene dine som produkter i varegrupper eller du kan endre kundereisen og ​fokusere på inspirasjon. Vår kunde og samarbeidspartner Suser i sivet tar utgangpunkt i hva kunden liker og viser det til henne. 

I år leverer vi flest nettbutikker med integrasjon mot butikkdatasystemene CS-Web ,PCK og Front Systems, men vi kan levere mot minst ​20 andre POS og ERP- systemer. 

CS-Web (Visma Retail) nettbutikkleveranser gjør vi i samarbeid med vår samarbeidspartner Dekon IT. Front Systems i samarbeid med Front Systems. 

Front Systems

Front Systems leverer kassesystemer for fashion og retail. Digitroll har utviklet en kobling mellom ​nopCommerce nettbutikk og Front Systems API for ehandel, og har levert denne til flere kunder.

Hvis du er Front Systems kunde og ønsker å bli bedre på nett eller ønsker å utvide virksomheten med netthandel bør du kontakte Digitroll for tilbud.

CS-Web fra Visma

CS-Web er et butikkdatasystem beregnet for faghandel og motebransjen. Vi har alltid en nettbutikk i produksjon for en CS-Web kunde. Gjennom vårt nære samarbeid med CS-Web forhandleren Dekon IT kan vi ikke bare levere en nettbutikk integrert med POS- systemet, men vi er gode ​ambassadører for Dekons tjenester som også inkluderer "Apps for Fashion".

nopCommerce nettbutikk Microsoft rammeverket Vi leverer nopCommerce ehandelsløsning integrert med CS-Web og de andre POS- systemene. nopCommerce ansees som verdens beste åpen kildekodeløsning innenfor .Net teknologien. 

Nettbutikkløsning for mote og klær

Hvis du skal lage ny nettbutikk i interiør- eller klesbransjen kan du gjøre som alle andre, plassere varene i varegrupper og vise dem i bokser på sidene. Da selger du produkter. Som du selvsagt også må gjøre, men de av våre kunder som bruker unike modulfunksjoner i nopCommerce inspirerer kundene på en helt ny og annen måte. 

Ved å vise et ferdig pyntet spisebord, et sommerantrekk hvor du har lyst og kan kjøpe alle delene på en enkel måte med to klikk vil det gi kundene dine den opplevelsen de ikke får andre steder. 

Princess nettbutikkreferanse Digitroll

Kontakt Digitroll

Bilde av Patrick Dahl

Patrick Dahl

Daglig leder

T: +47 55 27 30 41
M: +47 975 99 994
E: patrick@digitroll.no