Du er her:

Hemsedal Sport med PCK integrert nettbutikk

Nettbutikk integrert med PCK til Hemsedal Sport levert av Digitroll

Vi i Digitroll har sans for fysiske sportsforretninger, særlig de som utvikler omnikanal for kundene sine. Hemsedal Sport i Hemsedal er en slik Digitroll-kunde.

Fastboende, hytteeiere, turister og ellers alle i Norge kan trygt besøke på Hemsedal Sports nettbutikk. Enten for å sjekke hva de har i butikken før du stikker innom for en handel, reservere en vare for "klikk og hent" senere på dagen eller for å få sendt varene hjem på tradisjonell måte. 

Nettbutikkintegrasjon PCK

Hemsedal Sport er medlem av sportskjeden Stadion, og benytter butikkdatasystemet PC- Kasse. Med full integrasjon mellom nettbutikkprogramvaren og kassesystemet PCK kan Hemsedal Sport alltid ha en oppdatert nettbutikk. Priser, varebeholdning, varedata, kundeordrer - alt synkroniseres mellom nettbutikk og PCK. 

Med full integrasjon mellom kassesystemet PCK og nettbutikkprogramvaren oppdateres nettbutikken automatisk gjennom kassen. En ny kampanjepris på et snowboard lagt inn i POS- systemet PCK, oppdateres noen sekunder senere til nettbutikken. For Hemsedal Sport hvor butikkens lager er det samme som nettbutikklageret er det prekært at varebeholdningen som vises i nettbutikken er korrekt. Å bekymre seg for varebeholdning slipper Hemsedal Sport i likhet med alle andre Digitrolls nettbutikk- kunder. 

Gratis åpen kildekode ​nettbutikkprogramvare

Digitroll har utviklet nettbutikkløsningen til Hemsedal Sport basert på nettbutikkprogramvaren nopCommerce. nopCommerce er fullkompatibelt med Microsofts produkter og er utviklet i den profesjonelle teknologien ASP.Net Core.

nopCommerce nettbutikkprogramvaren er åpen og gratis. 

nopCommerce er lett å lære og bruke, det gjør den perfekt også for sportsforretninger som vil knytte enda bedre kontakt med kundene sine. På alle flater.

Andre integrasjoner

Hemsedal Sport benytter seg av personifisering gjennom AI- programvaren til Clerk.io. Personifisering beriker produktinformasjonen til kundene som besøker nettbutikken. Andre integrasjoner som er levert til nettbutikkløsningen er betalingsløsningen Klarna Checkout og EDI- systemet Consignor. 

Se alle gode tilbud fra Hemsedal Sport her. 

Ta gjerne kontakt med oss i Digitroll per epost eller telefon 975 99 994 for mer informasjon om ​våre nettbutikkløsninger med PCK- integrasjon.