Du er her:

Jakt og Friluft nettbutikk PCK

Nettbutikk med PCK- integrasjon Digitroll

Digitroll- kunde gjennom ​12 år med PCKasse integrasjon for sin nettbutikk.

Jakt og Friluft ​etablerte ny nettbutikk ​våren 2017 og har hatt en fin vekst på nett med sin nopCommerce nettbutikk. 2018 økte nettomsetningen med mer enn 50%. 

I den fysiske butikken i Arendal brukes kassesystemet fra PCK og når nettbutikken ​deler samme (butikk)lager som butikken var det naturlig å implementere vår standard PCKasse integrasjon for nettbutikk. Da har de kontroll på alt ett sted. Beholdning, priser, alt. 

1000vis av varer i nettbutikken blir nå automatisk oppdatert fra PCK, og det økende antallet nettordrer synkroniseres tilbake til kassesystemet. 

Bilder og lange varebeskrivelser kan synkroniseres fra PCK hvis ​dette er lagt inn i butikkdatasystemet, men i tillegg har nopCommerce full frihet til å berike vareinnholdet gjennom et brukervennlig admin. 

Vi har også utstyrt nettbutikken med personifisering gjennom AI- løsningen fra Clerk.io, og betaling tar Nets og Resursbank seg av. 

Ring oss gjerne på tlf. 55273040 eller bruk kontaktskjema hvis du ønsker mer informasjon om Digitroll nettbutikk integrert med PCK.