Du er her:

Skonnord nettbutikk med Visma cs-web

Skonnord med Digitroll nettbutikk cs-web integrasjon


Moteforretningen Rolf Skonnord AS på Ski Storsenter har en historie helt tilbake til 1933.

​Les også hva som faktisk skjer i butikken til Skonnord.

3. generasjon av familien Skonnord har forlengst løftet Skonnord til å bli en av de fineste moteforretningene i landet, og nå er de også blitt "digitale kjøpmenn" med nettbutikk fra Digitroll.

Den digitale kjøpmannen står ikke bare i butikk og venter på kunder, han sørger for å møte og kommunisere med kunden der han er, på internett. I dag må kjøpmannen bruke bruke digitale medier som "kundeinnkaster" til butikken. Instagram og Facebook brukes daglig, og det hele kompletteres med en nettbutikk hvor alle lagerførte varer er presentert. Facebook er med på å kaste kunder inn i nettbutikken, og nettbutikken genererer enten direktesalg eller inviterer kunden til butikken på Ski.

De ulike kanalene jobber sammen.

Skonnords nye netthandelsløsning er basert på en åpen kildekodeløsning kalt nopCommerce. Denne ehandelsprogramvaren er stappfull av standard "plug- inns" men gir også full mulighet å utvikle ønsket skreddersøm til kunden.

Alle varedataene til Skonnord nettbutikken blir vedlikeholdt i deres kassesystem cs-web fra Visma Retail. Vi har nemlig standard integrasjon mellom cs-web og nopCommerce. På den måten sparer Skonnord dobbeltarbeid, de får riktig beholdning i nettbutikken, og de kan bruke tiden til å snakke med kundene i begge butikkene.

Kontakt oss gjerne på tlf. 900 78 050 eller send oss en epost hvis du vil vite mer om våre tjenester.