Du er her:

Sulland med motebutikk på nett

Visma integrert nettbutikk CS-web Digitroll

Sulland liker å kalle seg "Mote på Toten"  der de er fysisk plassert på Lena midt i tykkeste Toten. Inntil i dag kunne du kun handle i deres fysiske butikk i Lenagata, men kundene deres på Toten er selvfølgelig lik oss alle, de tenker på Sulland som én merkevare, enten den er på nett eller i fysisk butikk. "Mote på Toten" er blitt omnikanal de også. 

Digitroll har utviklet den nye nettbutikken til Sulland og "innholdet" i den fysiske butikken i Lenagata er "smittet" over i nettbutikken sulland-mote.no. Enten du bor i Bergen eller på Lena så kan du nå ​alltid se hva Sulland kan tilby.

For Sulland som for de fleste som driver detaljhandel så brukes samme fysiske lager for både butikk og nettbutikk. Det man har utstilt i den fysiske butikken og på lagere​t tilknyttet denne er de samme varene som selges i nettbutikken. I dag er det omnikanal som gjelder for både forbrukerkunden og klesbutikken på Toten. Lik informasjon begge steder.

Digitroll har knyttet Sullands kassesystem fra Visma Retail (CS- Web) opp mot nettbutikken slik at ​denne Visma integrerte nettbutikken nå alltid vet hva den kan selge. Varepriser- og beholdning ​er alltid oppdatert.  Vi kaller det en nettbutikk integrert mot Visma siden ehandelsintegrasjonen er hovedfaktoren i en nettbutikk. ​Rutiner for gode varedata er altavgjørende når du skal ha tid til både å drive fysisk butikk og en nettbutikk kombinert. 

Digitroll har ​selvfølgelig ikke levert noe av innholdet i nettbutikken, enten det er varedata inkl. bilder, forsidebannere osv. Det er det kunden selv som ​fikser enten via synk mot CS- web eller gjennom admin verktøyet  til nettbutikken.

Vår skjerv er ehandelsprogramvaren i bunn, diverse plugg- inns som f.eks. betalingsløsning for Netaxept,  en ferdig designmal fra NOP- Templates og selvfølgelig selve rosinen i pølsen, integrasjonen mot CS-web. Derfor kaller vi også nettløsningen for Visma integrert nettbutikk. Vi har selvsagt også levert mye rådgiving til helt nye nettbutikkdrivere.
 
Nå er altså mote på Toten kommet til en skjermflate nær deg - se den Visma integrerte nettbutikken her.

Kontakt oss gjerne på tlf. 900 78 050 eller via kontaktskjema hvis du ønsker nettbutikk integrert mot Visma eller et annet kassesystem.