Du er her:

Dagligvarer på nett

jan 17, 2017
dagligvarenettbutikk Holdbart fra Digitroll

 Dagligvarer på nett
er spådd å øke i tiden som kommer. Tidsklemmen nevnes ofte som årsak, men mangfold i kundens valgmuligheter bør være en sterk motivasjon. Finner du ikke favorittsyltetøyet ditt i dagligvarekjeden, så er den kanskje ett klikk unna på nettet. 

I Norge i dag kastes det flere hundre tonn spisbar mat hvert år.  Det trenger ikke være slik, og Holdbart har gjort noe med det.

Holdbart kombinerer fysisk butikk og nettbutikk. Holdbart selger varer med kort holdbarhetsdato til lave priser. Du har kanskje opplevd å finne varer som er utgått på dato i handleposen du nettopp har vært ute og kjøpt, hos Holdbart er ingen varer gått ut på dato. 

Du kan handle 1 pakke noodler til 3 kroner og få den sendt hjem i posten, eller du fyller en eller flere kartonger på 20 kg med fast lav frakt. Hver vare er merket med volumvekt, og du har kontroll på hvor mye "plass" du har igjen i kartongen.

Vi har tro på Holdbart, vi har tro på dagligvarer på nett. 

Netthandelsløsingen til Holdbart er integrert med deres butikkdatasystem Best Value. Varedata og beholdning må alltid være korrekt, spesielt hvis du i tillegg har fysisk butikkutsalg. Digitroll kan ehandelsintegrasjoner. 

Dagligvarenettbutikken til Holdbart er basert på en Digitroll nettbutikk basert på .Net​ teknologi. Ehandelsintegrasjonen mot Best Value butikkdatasystem er utviklet ​i samarbeid med Best Value.

Klikk her for å besøke dagligvarenettbutikken Holdbart.no. 

Ring Digitroll på tlf. 900 78 050 eller send oss en epost hvis du vurderer nettbutikk. 

Siste nyheter