Du er her:

Webinar: Hvordan markedsføre din nettbutikk

sep 28, 2017
Vår samarbeidspartner Viva Media er eksperter på markedsføring på internett.  Sammen med dem inviterer vi til en serie webinarer der vi presenterer gode forslag og tips hvordan du lykkes best mulig med din nettbutikk.
I et tidligere webinar sammen med Viva Media snakket vi om hvordan man kan øke salget gjennom å bruke video.  Konkurransen innen netthandel øker stadig, derfor er det viktig å holde seg oppdatert på trender og nyheter som påvirker salget i nettbutikken.  Riktig markedsføring er viktigere enn noen gang. Denne gangen skal vi snakke om å sette riktige mål, hvordan forberede seg til Black Friday og Cyber Monday, samt hva du må være oppdatert på for å følge med i tiden.

Når: Torsdag 12. oktober 2017
Hvor: Din egen PC
Tidpunkt: 09:00-09:45

Vi sitter klare til å presentere løsninger for deg, og svare på spørsmål.

Mel deg på webinaret her.

Siste nyheter