Du er her:

Vi søker prosjektleder

jan 19, 2018

Vi ønsker en teknolog med prosjekterfaring, kommersiell interesse og gode kommunikasjonsevner. Du skal lede og utvikle vårt produksjon- og serviceteam i arbeidet med å produsere, levere våre kundeprosjekt og utvikle våre kunderelasjoner.

Du har god faglig kompetanse innen et eller flere av disse områdene: digitale tjenester/plattformer, sikkerhet, arkitektur, tredjepartsleverandører/outsourcing, utvikling, prosjektledelse og/eller prosessledelse.

Du har tidligere jobbet som teknisk leder, arkitekt, utvikler, prosjektleder og/eller agile coach eller liknende innenfor IT. Tidligere erfaring med personalansvar er ett pluss. Kjennskap til ehandel og webløsninger for ehandel er en fordel.

Hele stillingsutlysningen finner du på finn.no 

Siste nyheter