Du er her:

Nå del av Media Bergen

jan 25, 2018

Media Bergen og Digitroll

Høsten 2017 ble Digitroll en del av Media Bergen gruppen.  Vi har nå ca. 240 kolleger i søsterselskaper som kan tilby interessante verdiøkende tjenester til våre kunder. ​

Hver dag er alltid spennende i Digitroll. Digital markedsføring og ehandel står aldri i ro. Vår kreativitet utfordres​ daglig i dialog med markedet og nå ytterligere med et stort antall nye kolleger som ​lever av tjenester og enda mer kreativitet til kunder i Norge, Sverige og Danmark. 

Digitroll har bevist gjennom nesten 20 år at vi kan drive en effektiv organisasjon med stort fokus på lønnsomhet for våre kunder. Det er kanskje kun en håndfull konkurrenter vi med ydmykhet og hånden på hjerte kan si er på vårt nivå mht kompetanse om ehandel. Når vi vet at netthandel og digital markedsføring kommer til å bli altoppslukende i årene som kommer må vi imidlertid videreutvikle oss kompetansemessig, også i ​tilhørende fagfelt til B2B og B2C ehandel.  

Vi skal gjøre mye sammen med Cox, Oktan og Keyteq og de andre i årene som kommer. Vi gleder oss. 

Kontakt oss gjerne på tlf. 900 78 050 hvis du ønsker å snakke med oss om nysatsing på nett. 

PS! Digitroll hadde forresten et fantastisk godt 2017 (helt av oss selv). Vårt beste år noengang. Les mer. 

Siste nyheter