Du er her:

GDPR på en halvtime

apr 13, 2018

GDPR pakker

Du er kanskje lei disse 4 bokstavene allerede, men nå begynner det å nærme seg.

Innen 25. mai må du ha innført nye, sikre rutiner for håndtering av persondata i din virksomhet. GDPR, eller EUs forordning for personvern, blir norsk lov, og norske virksomheter plikter å rette seg etter det nye regelverket.

Kjernen i GDPR er å skaffe seg oversikt over hvilke systemer du har, hvor risikoen i disse ligger og hvilke rutiner du innfører i bedriften.

Vi inviterte til frokostwebinar med Olav Øyen fra vår ​søsterbedrift Apility. Webinaret ble hold torsdag 19. april og du kan se GDPR webinaret i sin helhet i videoen under. 

Kontakt gjerne Patrick på tlf. 900 78 050 eller Olav Øyen på tlf. 416 59 406 for mer informasjon om GDRP Docs som du få høre om i videoen under.Olav vil i løpet av en litt lang halvtime forklare hva du bør gjøre for å få på plass dokumentasjon på systemene du lagrer kundedata i, hvordan dette bør struktureres, og hvordan du gjør risikovurderinger. Vi vil også komme innom hvordan du på best mulig måte bør innføre nye rutiner og skaffe godkjenninger fra eksisterende kunder.

Vi viser konkrete eksempler på hvordan du systematisk innarbeider en måte å jobbe med personvern i bedriften din og hvilke tekniske løsninger som finnes for dette.

Sammen med Apility kan vi tilby standard pakker der vi hjelper dere med å lære og forstå loven, workshops for strukturering og dokumentasjon av systemene dere bruker, og styringssystem og oppfølging i etterkant. Dette er ting Olav Øyen også presenterer helt i slutten av webinaret.

Siste nyheter