Du er her:

Digitalisering for fylkeskommuner med BankID

mai 07, 2018

Fylkeskommunene Troms, Vestfold og Nordland bruker alle en BankID kontraktsløsning med Netaxept fra Digitroll. En digital løsning som sparer penger og papir. 

Mange tusen foresatte i de 3 fylkene skal høsten 2018 på nytt få en enklere metode å signere kontrakt og betale depositum for elev PCer.  Signering og betaling for Elev-PC er kun ett av mange bruksområder for kontraktsløsningen.  

En tidligere utgave av BankID kontraktsløsningen vant BankID prisen så tidlig som 2011.

Fylkeskommunene eier og driver videregående skoler med ​tusenvis av elever. Elever og foresatte skal ha et reelt digitalt førstevalg ved at fylkeskommunene har digitale tjenester som er effektive og tilgjengelige igjennom å:

* Få en ensartet og effektiv administrasjon av elev pc-ene.
* Ha bedre oversikt over elev pc-ene (også når elever bytter skole innen fylket).
* Redusere fylkeskommunens tap på fordringer i forbindelse med elev pc-ene.
* Gjøre det enklere for elever/foresatte å gjøre innbetalinger.
* Gjøre det enklere for elever/foresatte å signere kontrakt.

I tillegg til  vår standard  BankID kontraktsløsning med abonnementsløsning,​gjentagende betaling og Feide integrasjon, skal nettløsningene ha integrasjon mot ID- porten og sakssystem P360 (Biztalk). 

Les mer om BankID- løsningen som kuttet kostnadene her.

Ta gjerne kontakt med Patrick Dahl på tlf. 975 99 994 for mer informasjon. 

Siste nyheter

  • Spesialbakte en B2B-nettbutikk til Baker Brun

    okt 14, 2019
    20 på 20: Da Baker Bruns konsernsjef Rune Bruntveit var på jakt etter en spesialtilpasset B2B-nettbutikk, tok han kontakt med Digitroll - og de kunne levere en løsning ingen andre kunne matche.
    Les mer
  • Trenger du egentlig flygende droner og roboter på nettlageret ditt?

    okt 11, 2019
    20 på 20: Det er lenge siden lagerautomat var forbeholdt de største aktørene. Digitrolls samarbeidspartner Lager & Industrisystemer hjelper deg med fornuftig logistikk på lageret. Mest sannsynlig trenger du ikke flygende droner og roboter.
    Les mer
  • Slik blir dine ansatte gode ambassadører i sosiale medier

    okt 10, 2019
    20 på 20: Har du lyst til at dine ansatte skal være gode ambassadører for bedriften din i sosiale medier? Sosiale medier-ekspert, Eirik Berge har fasiten til deg.
    Les mer
  • Satser på å varme nordmenn med nettbutikk

    okt 09, 2019
    20 på 20: Kan leverandører ha nettbutikk? Hva vil utsalgsstedene si? – Alt har sin sjarm, men alt må også gjøres i riktig rekkefølge, forteller Safa-direktør Gunnar Johannes Bruvik.
    Les mer
  • Slik får du flere kunder via god statistikk

    okt 08, 2019
    20 på 20: Respons Analyse hjelper din bedrift med gode markedsundersøkelser, slik at du kan bruke statistikk til å få flere kunder og kjenne ditt marked bedre. – Rett bruk av statistikk er gull verdt, sier Idar Eidset.
    Les mer
  • Omsetningen skjøt i været da nettbutikken kom på plass

    okt 07, 2019
    20 på 20: Omsetningen til Suser i Sivet skjøt voldsomt i været da de fikk en nettbutikk fra Digitroll. Suser i Sivet har fått til en perfekt omnikal-satsing mellom fysisk butikk og nettbutikk.
    Les mer
  • Gir kundene det de vil ha

    okt 07, 2019
    Klesbutikken Suser i Sivet er blitt en suksess innen netthandel i Norge. Oppskriften er beinhard å følge, men fascinerende og lærerik å lese om. Digitroll-kunden ble i høst også kåret til Årets Butikk.
    Les mer
  • Slik blir din bedrift god på Instagram

    okt 04, 2019
    20 på 20: Podkast. Lyst å tiltrekke deg flere kunder via Instagram? Men hvordan blir du god på dette? Få med deg podkasten Digitroll Snakk. Silje Unnvik (21) hjelper deg og din bedrift til å bli god på Instagram.
    Les mer
  • Digitracker gjør din nettbutikk bedre

    okt 03, 2019
    20 på 20: Digitroll har utviklet verktøyet Digitracker, som ved hjelp av avansert analyse og overvåking hjelper deg til å øke salget i nettbutikken din.
    Les mer
  • Verdens største pumpeleverandør valgte Digitroll

    okt 02, 2019
    20 på 20: Da en av verdens største leverandører av maritime pumper trengte nye nettsider, ringte de til Digitroll. – Vi er veldig godt fornøyd, sier Framo-sjef, Geir Helgesen.
    Les mer
  • Amazon til Norge med fysisk butikk?

    okt 01, 2019
    20 på 20: Når vil vi se den første, fysiske butikken til Amazon i Norge? Netthandel-ekspert, Patrick Müller fra DIBS tror mange store internasjonale merkevarer snuser på tanken om å dukke fysisk opp i Skandinavia.
    Les mer
  • Nå får du Svosj raskere enn svisj

    sep 30, 2019
    20 på 20: Hørt om Svosj? Det har kommet en ny fraktløsning på markedet som dine kunder kan abonnere på. Våre utviklere kan hjelpe deg med å få Svosj på dagen. Kan Svosj ta opp kampen mot tradisjonelle logistikk-løsninger?
    Les mer
  • 20 gaver fra Digitroll på 20 dager

    sep 30, 2019
    20 på 20: Digitroll kjører i gang en 20-dagers bursdagsfeiring, hvor vi gir deg en gave, hver ukedag. Digitroll er 20 år - og presangene får du servert i form av faglige artikler fra oss.
    Les mer
  • En webpartner for Norges største og minste merkevarer

    sep 25, 2019
    Digitroll fyller 20 år i høst. Få med deg litt av historien til selskapet, samt fasiten på hvordan webselskapet fra Bergen har overlevd de fleste trender og nedturer i .com-markedet.
    Les mer
  • Digitroll på utdanningsmesse

    sep 25, 2019
    Digitroll var til stede på utdanningsmessen Echo Karriere i Bergen denne uken. Få med deg hvorfor dette var viktig for Digitroll - og våre kunder.
    Les mer
  • Spikret ny nettside-kontrakt med Bygger`n

    sep 25, 2019
    Digitroll har sikret seg en omfattende nettsideleveranse til milliardskonsernet E.A Smith som blant annet eier Bygger`n og Hiba-hus. Digitrolls søsterselskap Oktan leverer webdesignet.
    Les mer
  • Digitroll-kunde ble Årets Butikk

    sep 24, 2019
    Digitroll-kunde, Suser i Sivet ble kåret til Årets Butikk under Handelskonferansen til Virke i dag. Vi er stolt og glad på vår kundes vegne.
    Les mer
  • Nå kan du sende varene dine med avisbudet

    sep 18, 2019
    Digitroll-kunde Princess er blant de første i Norge som lar kundene velge å få puter, gardiner og sengetøy levert på døren innen klokken 0700. Ordningen kalles Helthjem.
    Les mer
  • Digitroll forsterker laget

    sep 17, 2019
    Digitroll styrker laget. Vi har fått på plass Anja Øren Wanvik som ny prosjektleder. Hun skal blant annet lede Digitrolls utvikleravdeling.
    Les mer
  • Ingen netthandel-bråstopp for dem som kjører riktig

    sep 10, 2019
    "Nå er nettbutikk dårlig butikk" står det på fronten til DN i dag. Digitrolls kunder med nettbutikk,- og fysisk butikk tjener godt med penger.
    Les mer