Du er her:

Nettbutikksuksess med Visma Global integrasjon

mai 14, 2018

Nettbutikksuksess handler mye om integrasjon mellom ditt butikkdata- eller ERP- system og nettbutikken.

Det å flytte masterdata fra ditt økonomisk- administrative system til nettbutikken slik at du slipper dobbeltarbeid er det vi jobber for. En nyankommet vare blir lagt inn i Visma Global med alle tilhørende varedata på artikkelkortet, ett sekund senere er varen synkronisert og tilgjengelig i nettbutikken. Allerede i 2001 utviklet Digitroll nettbutikkintegrasjon mot Rubicon som var forløperen til Visma Global. Å være ehandelsintegrasjonseksperter krever at vi forstår forretningsprosesser og hvordan det er å drive butikk, både fysisk og på nett. 

Nylig publiserte VVS grossisten Korsbakken sin nye B2B nettbutikk integrert med Visma Global. Rørleggerkjeder kan nå handle varer og se sine ​rabatterte priser i sanntid.

Som Visma ehandels integrasjonseksperter får vi ofte de krevende kundeoppdragene, som f.eks. flerklientintegrasjon med multi- site nopCommerce til IBG- gruppen:Kontakt oss gjerne på tlf. 975 99 994 for mer informasjon om nettbutikk med Visma eller annen type integrasjon. 

Siste nyheter