Du er her:

Gratis webinar om chatbot

nov 05, 2018

De av våre kunder som har brukt chat de siste årene har meget gode erfaringer. Vi har parkett.no som sier at chat er det som gir mest konvertering, vi har F-tech.no som slo på wifi på mobilen på et Norwegian fly og chattet gjennom Snapengages mobilapp og fikk et spennende lead. For ikke å snakke om oss selv i Digitroll, vi har fått flere gode salgsleads gjennom chat.

Men, ulempen med chat er at du må svare...hvis det kan kalles en ulempe. Derfor har det i flere år blitt utviklet roboter som gjør chattejobben. Har vært mest brukt kundeservice hos f.eks. banker og har vært relativt kostbare i investering og drift. Nå har både løsninger og pris kommet på et slikt nivå at "chatbot" er interessant for oss alle.

Vi  kan tilby en chatbot gjennom vår samarbeidspartner Terki og første kunde ut med chatbot blir Princessbutikken.no i slutten av november.

Men først, vi inviterer til gratis webinar hvor vi skal demonstrere den nye chatboten.

Tid: torsdag 15. november kl. 09:00 - 09:40
Sted: online - du følger med på webinaret fra PCen din. 

Påmelding til gratis chatbot webinar her! 

Siste nyheter