Du er her:

Slik får du gode betalingsløsninger i nettbutikken

mar 21, 2019

 En nettbutikk uten en god betalingsløsning er ingen god nettbutikk. Det er viktig at du setter deg inn i de ulike løsningene som finnes, slik at du kan tilby det beste til kundene dine.

Erika Egonson fra Nets forteller om deres betalingsløsninger i nettbutikker. Hva man må tenke på som nettbutikk-eier, og kommer med noen råd til Digitrolls kunder. Om du har, eller skal ha en nettbutikk, så er det viktig med gode betalingsløsninger. Gjerne flere, slik at kundene har noe å velge blant.

Det være seg avbetaling, kredittkort eller Vipps for den saks skyld. God service er å tilby det kundene ønsker - og litt til.

- Det verste jeg ser er nettbutikker som ikke har satt seg inn i hva kunden ønsker av betalingsløsninger. Bruk tid på dette, og ha gjerne flere løsninger slik at kunden kan velge, sier Erika Egonson fra Dibs by Nets.

Se filmen hvor hun kommer med tre gode råd til deg som har nettbutikk:

Siste nyheter