Du er her:

Finner skjorten på mobilen - henter den i butikken

mar 26, 2019
Mobilskjorte_rett (1)


Daglig kommer kunder inn i klesbutikken Skonnord med mobilen i hånden, og viser de ansatte klær som de har funnet i nettbutikken skonnord.com. - Våre nettsider fra Digitroll er en effektiv innkaster til vår fysiske butikk, sier nettbutikkansvarlig, Birgitte Sølvik.

 - I begynnelsen synes vi det var litt rart. Voksne menn som stod midt i butikken vår og pekte på et bilde på mobilen de ønsket vi skulle se på, smiler Birgitte Sølvik, før hun legger til:

 - Bildet var ofte en ​skjorte eller dress de hadde funnet på skonnord.com, og nå ville de prøve den. Ingenting slår den fysiske følelsen av å prøve et plagg og se om den passer. Nettsiden vår "kaster" mange nye kunder inn i den fysiske butikken vår fra mobil, pc og nettbrett, og det får selvsagt opp omsetningen, smiler Birgitte Sølvik.

 Sjekk tilbudet selv: skonnord.com

Skonnord er en klesbutikk i Ski som legger stor vekt på personlig service og kvalitetsklær. Det har de gjort siden 1933. I 2016 fikk de nettbutikk. De måtte henge med i tiden, og sørge for å bli enda mer synlig i konkurranse med stadig økende antall nettbutikker.

 Ta kontakt her for å få hjelp av Digitroll

Viktig med en god omnikanal
Men mye er det samme, forteller Sølvik.

- Vi gjør ikke forskjell på kundeservicen på nett. På nett kan de ikke snakke med noen, men de skal få den informasjonen de leter etter. I tillegg får våre nettkunder god informasjon om frakt og retur, samt at de får muligheten til å bestille på nett og hente i butikk. For oss var det viktig å få til sømløst samspill og integrasjon mellom nett og fysisk butikk. Vi ønsker at lagerbeholdningen på nett og i butikk skulle være tett opptil sanntid. Mange vil kalle det en god omnikanalstrategi. For oss var det en naturlig del av det å drive butikk, sier Sølvik (bildet).

 Birgitte_skonnord

Les mer om hva Digitroll mener er en god omni​kanalstrategi

Digitroll gjorde det enkelt
I 1933 åpnet Skonnord sin fysiske klesbutikk. I 2016 fikk de hjelp av Digitroll til å åpne sin nettbutikk. De ansatte i Skonnord er eksperter på klær og kundeservice. Alt det tekniske med å lage å drifte en nettbutikk var totalt fremmed for dem. De ønsket en løsning som var lett å drifte, og som enkelt kunne integrere fysisk butikk og nettbutikk uten for mye arbeid.

 Ta kontakt her for å få hjelp av Digitroll

 - Vi brukte nok en god stund før vi kom fram til at vi måtte ha en nettbutikk. I dag fungerer butikken hovedsakelig som en innkaster til vår fysiske butikk, men vi ser også at vi har fått mange nye kunder fra store deler av Norge. Digitroll har levert en veldig god nettbutikk-løsning til oss. Den fungerer veldig bra, og det er sjelden noen problemer.

 - For oss var det også viktig at det skulle føles trygt og godt å ha en nettbutikk. Vi har en sterk merkevare som vi ikke ville svekke på nett, sier Sølvik.

 Hun legger til:

 - Digitroll er også en passe stor bedrift for oss. De har alltid tid til oss, og hjelper oss hurtig og greit om vi skulle være usikker på noe.

Fikk hjelp til å bli mer synlig
I tillegg til å få hjelp av Digitroll til å sette opp en skonnord.com, har de også fått hjelp av Digitrolls mediapartner, Viva Media til å bli best mulig søkemotoroptimalisert.

 - Viva Media har "løftet oss ut på nettet". Hovedinntektene våre kommer fremdeles fra vår fysiske butikk, men da vi fikk laget nettbutikken ønsket vi selvsagt å være mest mulig synlig for kvalitetsbevisste kleskjøpere, der ute. Derfor er det Viva Media som står for all nettannonsering og søkermotoroptimalsiering for oss. Det samarbeidet har også fungert veldig godt. De er dyktige fagfolk, sier nettbutikkansvarlig i Skonnord, Birgitte Sølvik.

 Fakta:
Skonnord er en stor multibrandbutikk for han og henne. Vi fokuserer på merkeklær samt at firmaet legger stor vekt på personlig service og høy kvalitet i alt hva vi tilbyr våre kunder. Vi som jobber hos Skonnord er engasjerte og liker det vi driver med. Hver dag jobber vi for å gi deg som kunde et best mulig utvalg av produkter og merker. Skonnord ble etablert 1.november 1933 og i dag er det tredjegenerasjon som driver butikken. Les mer på
skonnord.com 

Siste nyheter