Du er her:

Etablerer unikt samarbeid med unge nettbrukere

apr 02, 2019
BI_studenter
Digitrolls nye fagpanel av forbrukereksperter fra BI: Fra venstre: Maggie Tvedt, Karoline Vogt Hannestad, Olav Rasmussen, Anna Brandsdal, Silje Lygre Unnvik og Denise Molo Candelario. (Foto: Arvid Steen, Digitroll)
 

Vi i Digitroll har lenge snakket om hvor viktig det er å høre på netthandlere i 20-årene. Nå har vi tilknyttet oss en ​faggruppe bestående av 20-åringer fra BI, som skal hjelpe Digitroll og våre kunder til å forstå denne generasjonens handlemønstre på nett.


 Les artikkel hos E-handel.com: Derfor bør du bruke tid på unge netthandlere

Satsingen er splitter ny, og er ikke gjort før. Daglig leder i Digitroll, Patrick Dahl, har heller ikke sett at denne vinklingen er brukt før i e-handelsmarkedet.

Lyst å vite mer om hvordan Digitroll lager nettbutikker? Ta kontakt med oss her

- Digitroll er ikke redd for å prøve noe nytt. Men hver gang vi gjør noe nytt, skal det være til det beste for kundene våre, sier han, før han legger til:

- Vi har lenge snakket om hvor viktig det er å tilpasse nettsiden din folk i tyveårene, om dette er målgruppen din. Det høres logisk ut, men selv om du selger varer til tyveåringer, ser vi ofte nettsider som er designet for ​eldre brukere. Det blir feil. Derfor er vi veldig glade for å få med seks, dyktige BI-studenter med i vårt forbrukerpanel. De skal fortelle oss hva de mener er gode nettsider, hvordan de shopper og hvordan din nettbutikk skal fange deres oppmerksomhet, sier daglig leder i Digitroll, Patrick Dahl.

Få med deg denne saken: Dette skjer når de unge parkerer deg på nett

Bedre nettbutikker
Målet er at Digitroll, med god hjelp fra panelgruppen kan tilby våre kunder enda bedre nettbutikker, dersom de har en målgruppe som heter menn/kvinner  i tyveårene.

Første møte med studentene blir i en podkast som kommer neste uke. 

- Vi gleder oss. Vi bruker nettet stort sett ukentlig til å shoppe og orientere oss rundt. Vi er stort sett på mobilen, derfor er nettsider som ikke er laget for effektiv mobilbruk, lett å sveipe forbi. Og det finnes mange av dem, for å si det slik​. Vi synes det er en kjempespennende mulighet for oss aktive nettbrukere å bli hørt, og for å bli med å påvirke dagens nettbutikk-eiere. Vi ser fram til samarbeidet med Digitroll, sier Digitrolls forbrukerekspert og BI-student, Silje Lygre.Lyst å vite mer om hvordan Digitroll lager nettbutikker? Ta kontakt med oss her

Ps! Digitroll har nå et ​​team av netthandelseksperter og forbruker-eksperter bestående av åtte dyktige mennesker. Noen unge og fremadstormende, andre erfarne forbrukere og fageksperter som har jobbet med nettbutikker og e-handel i over tyve år. Sammen utgjør de de en styrke for Digitroll, men de skal også være gode faglige hjelpere som skal bidra med informasjon som gjør Digitrolls kunder enda bedre.

Bli enda bedre kjent med Digitroll her

Se også videoen hvor daglig leder hos Digitroll, Patrick Dahl, kommen​terer under​søkelse fra Respons Analyse som viser at unge kvinner under 30 handler mest på nett:

Siste nyheter

 • Et skilt-partnerskap

  okt 18, 2019
  20 på 20: Flere av Digitrolls kunder har vært med i mange år. Få med deg denne spesielle bedriften; Lator skiltfabrikk. De har en nisjenettbutikk du kanskje ikke visste eksisterte...
  Les mer
 • Fire regler du må huske på om du vil ha nettbutikk-suksess

  okt 17, 2019
  20 på 20: Har du husket de fire, viktige punktene som skiller en god nettbutikk fra den dårlige? Digitrolls netthandels-ekspert Patrick Dahl hjelper deg med fasiten.
  Les mer
 • Skreddersydde nettside til arkitektene

  okt 16, 2019
  20 på 20: I jubileumsåret 2019 har Digitroll markert seg kraftig som en nettside-leverandør til kjente, norske bedrifter. Blant annet et arkitektkontor som er opptatt av rene linjer og god design, har valgt Digitroll.
  Les mer
 • Full tank med Oktan og Digitroll

  okt 15, 2019
  20 på 20: Visste du at ehandelsspesialisten Digitroll er en del av et stort kompetansemiljø i Media Bergen-konsernet? Digitroll henter inn ressurser fra sine søsterselskaper - slik at din nettbutikk eller nettside blir enda bedre.
  Les mer
 • Spesialbakte en B2B-nettbutikk til Baker Brun

  okt 14, 2019
  20 på 20: Da Baker Bruns konsernsjef Rune Bruntveit var på jakt etter en spesialtilpasset B2B-nettbutikk, tok han kontakt med Digitroll - og de kunne levere en løsning ingen andre kunne matche.
  Les mer
 • Trenger du egentlig flygende droner og roboter på nettlageret ditt?

  okt 11, 2019
  20 på 20: Det er lenge siden lagerautomat var forbeholdt de største aktørene. Digitrolls samarbeidspartner Lager & Industrisystemer hjelper deg med fornuftig logistikk på lageret. Mest sannsynlig trenger du ikke flygende droner og roboter.
  Les mer
 • Slik blir dine ansatte gode ambassadører i sosiale medier

  okt 10, 2019
  20 på 20: Har du lyst til at dine ansatte skal være gode ambassadører for bedriften din i sosiale medier? Sosiale medier-ekspert, Eirik Berge har fasiten til deg.
  Les mer
 • Satser på å varme nordmenn med nettbutikk

  okt 09, 2019
  20 på 20: Kan leverandører ha nettbutikk? Hva vil utsalgsstedene si? – Alt har sin sjarm, men alt må også gjøres i riktig rekkefølge, forteller Safa-direktør Gunnar Johannes Bruvik.
  Les mer
 • Slik får du flere kunder via god statistikk

  okt 08, 2019
  20 på 20: Respons Analyse hjelper din bedrift med gode markedsundersøkelser, slik at du kan bruke statistikk til å få flere kunder og kjenne ditt marked bedre. – Rett bruk av statistikk er gull verdt, sier Idar Eidset.
  Les mer
 • Omsetningen skjøt i været da nettbutikken kom på plass

  okt 07, 2019
  20 på 20: Omsetningen til Suser i Sivet skjøt voldsomt i været da de fikk en nettbutikk fra Digitroll. Suser i Sivet har fått til en perfekt omnikal-satsing mellom fysisk butikk og nettbutikk.
  Les mer
 • Gir kundene det de vil ha

  okt 07, 2019
  Klesbutikken Suser i Sivet er blitt en suksess innen netthandel i Norge. Oppskriften er beinhard å følge, men fascinerende og lærerik å lese om. Digitroll-kunden ble i høst også kåret til Årets Butikk.
  Les mer
 • Slik blir din bedrift god på Instagram

  okt 04, 2019
  20 på 20: Podkast. Lyst å tiltrekke deg flere kunder via Instagram? Men hvordan blir du god på dette? Få med deg podkasten Digitroll Snakk. Silje Unnvik (21) hjelper deg og din bedrift til å bli god på Instagram.
  Les mer
 • Digitracker gjør din nettbutikk bedre

  okt 03, 2019
  20 på 20: Digitroll har utviklet verktøyet Digitracker, som ved hjelp av avansert analyse og overvåking hjelper deg til å øke salget i nettbutikken din.
  Les mer
 • Verdens største pumpeleverandør valgte Digitroll

  okt 02, 2019
  20 på 20: Da en av verdens største leverandører av maritime pumper trengte nye nettsider, ringte de til Digitroll. – Vi er veldig godt fornøyd, sier Framo-sjef, Geir Helgesen.
  Les mer
 • Amazon til Norge med fysisk butikk?

  okt 01, 2019
  20 på 20: Når vil vi se den første, fysiske butikken til Amazon i Norge? Netthandel-ekspert, Patrick Müller fra DIBS tror mange store internasjonale merkevarer snuser på tanken om å dukke fysisk opp i Skandinavia.
  Les mer
 • Nå får du Svosj raskere enn svisj

  sep 30, 2019
  20 på 20: Hørt om Svosj? Det har kommet en ny fraktløsning på markedet som dine kunder kan abonnere på. Våre utviklere kan hjelpe deg med å få Svosj på dagen. Kan Svosj ta opp kampen mot tradisjonelle logistikk-løsninger?
  Les mer
 • 20 gaver fra Digitroll på 20 dager

  sep 30, 2019
  20 på 20: Digitroll kjører i gang en 20-dagers bursdagsfeiring, hvor vi gir deg en gave, hver ukedag. Digitroll er 20 år - og presangene får du servert i form av faglige artikler fra oss.
  Les mer
 • En webpartner for Norges største og minste merkevarer

  sep 25, 2019
  Digitroll fyller 20 år i høst. Få med deg litt av historien til selskapet, samt fasiten på hvordan webselskapet fra Bergen har overlevd de fleste trender og nedturer i .com-markedet.
  Les mer
 • Digitroll på utdanningsmesse

  sep 25, 2019
  Digitroll var til stede på utdanningsmessen Echo Karriere i Bergen denne uken. Få med deg hvorfor dette var viktig for Digitroll - og våre kunder.
  Les mer
 • Spikret ny nettside-kontrakt med Bygger`n

  sep 25, 2019
  Digitroll har sikret seg en omfattende nettsideleveranse til milliardskonsernet E.A Smith som blant annet eier Bygger`n og Hiba-hus. Digitrolls søsterselskap Oktan leverer webdesignet.
  Les mer