Du er her:

Humor bør være en verdi på arbeidsplassen din

apr 03, 2019
I siste utgave av podkasten Digitroll Snakk, har vi arbeidslivekspert og coach, Katrine Selvik på plass i studio. Sammen med vår programleder, Arvid Steen, diskuterer de om humor bør være en verdi på arbeidsplassen.

- Et klart ja! Jeg jobber mye med å få på plass verdier hos små - og mellomstore bedrifter. Vi bør alle vite hvem vi er, hva vi skal gjøre og hvorfor. Å få på plass gode verdier som viser ansatte og kunder hvem man er, er nødvendig. Men få har humor som en verdi. Det synes jeg er dumt. Humor skaper engasjement og bedre arbeidsmiljø, men det skaper også et bedre forhold til dine kunder, sier Katrine Selvik hos Barriereknuseren.no.

Men hun legger til:

- Humor og latter kan lett oppfattes som useriøst. Det spørs jo helt hvilken bransje du er i. Men godt humør er stort sett bare et pluss. Men sørg også for at du gjør jobben kundene forventer. Det holder ikke med godt humør alene, humrer Selvik.

Skal du ha ny nettbutikk? Sjekk ut Digitrolls tilbud her

Få med deg Digitrolls podkast, Digitroll Snakk, og få med deg hvordan du kan få det bedre på din arbeidsplass.Siste nyheter