Du er her:

Podkast: Har du fått Instagram-resepten?

apr 10, 2019

 

- Jeg er hele tiden på instagram. Nettbutikker som ikke bruker Instagram aktivt som inspirasjons- og salgskanal treffer ikke meg, sier Anna Brandsdal (21). Få med deg Digitrolls podkast "Digitroll Snakk". Denne gangen får du vite hvordan du når unge mennesker i 20-30 årene på nett.

 
Av: Arvid Steen

I podkasten Digitroll Snakk får vi i siste utgave "Instagramresepten" høre om hvordan unge kvinner i tyveårene bruker nettet når de shopper. Her er det mye å lære for deg som har kvinner som målgruppe.

Sjekk også undersøkelsen fra Respons Analyse som forteller at unge kvinner under 30 er de mest aktive på nett

Instagramresepten_ hoved
Digitrolls nye, unge eksperter innen netthandel: Fra venstre: daglig leder i Digitroll, Patrick Dahl, Denise Molo Candelario, Anna Brandsdal og Silje Unnvik. (Foto: Arvid Steen, Digitroll)


For som Silje Unnvik (21) så brutalt sier det:

 - Vi, altså unge kvinner i tyveårene, har hverken tid eller gidder å gå i fysiske butikker på måfå. Jeg handler på nett. Om jeg skal ut i en fysisk butikk, så sjekker jeg på nett at varen finnes, og bruker "klikk og hent". Bomturer skjer ikke lenger, sier hun.

Les også: Digitroll henter inn 20-åringer fra BI til ekspertgruppe

Må ta Instagram på alvor
Daglig leder hos Digitroll, Patrick Dahl, legger til:

 - Vi snakker ofte om "innkastere og omnikanaler" i vår bransje. Det betyr at du må være til stede i flere kanaler, og ha en naturlig flyt mellom kanalene. Etter podkasten "Instagramresepten" bør de fleste skjønne at dersom du ønsker 20-30-åringer inn i butikken din, må du ta Instagram-kanalen på alvor. Jeg tror mange av lytterne vil bli veldig overrasket over hvor sterk innkaster Instagram er i denne målgruppen, sier han.

Digitroll tar de unge på alvor
Det er en god grunn til at Digitroll velger å bruke tid og ressurser på å tilknytte seg unge eksperter i sin nye satsing. Kundene til selskapet skal bli enda mer informert om hvordan de kan drive en effektiv og lønnsom nettbutikk, sier Dahl.

Kontakt Digitroll for å få vite hvordan du får en effektiv og lønnsom nettbutikk

 - Vi har sagt det før. Vi sier det igjen; hører du ikke på 20-30 åringene, så blir du parkert om du driver nettbutikk med denne målgruppen som kunder. Det nytter ikke tro, synse og mene når du skal lage nettbutikk.

- Derfor har vi i Digitroll et ekspertteam av ulike fagfolk og nettbrukere som skal gjøre Digitroll og våre kunder enda bedre til å lage og drive nettbutikk. Vi er veldig glade for at vi blant annet har fått seks BI-studenter med i vårt faglige råd, sier daglig leder hos Digitroll, Patrick Dahl. 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Digitroll har vært, i tjue år, og er, en ledende norsk webløsningsbedrift som er eksperter på å lage og drifte nettbutikker, samt tilby løsninger som gjør din nettbutikk synlig og lønnsom. Selskapet har 12 ansatte og har hovedkontor i Bergen.

Kontakt oss for å få vite mer om hvordan du får en effektiv og lønnsom nettbutikk som treffer dine kunder - i alle kanaler.

​Trykk her for å komme rett til kontaktskjema

Trykk her for å sende en epost til daglig leder hos Digitroll, Patrick Dahl

 

Siste nyheter

 • Et skilt-partnerskap

  okt 18, 2019
  20 på 20: Flere av Digitrolls kunder har vært med i mange år. Få med deg denne spesielle bedriften; Lator skiltfabrikk. De har en nisjenettbutikk du kanskje ikke visste eksisterte...
  Les mer
 • Fire regler du må huske på om du vil ha nettbutikk-suksess

  okt 17, 2019
  20 på 20: Har du husket de fire, viktige punktene som skiller en god nettbutikk fra den dårlige? Digitrolls netthandels-ekspert Patrick Dahl hjelper deg med fasiten.
  Les mer
 • Skreddersydde nettside til arkitektene

  okt 16, 2019
  20 på 20: I jubileumsåret 2019 har Digitroll markert seg kraftig som en nettside-leverandør til kjente, norske bedrifter. Blant annet et arkitektkontor som er opptatt av rene linjer og god design, har valgt Digitroll.
  Les mer
 • Full tank med Oktan og Digitroll

  okt 15, 2019
  20 på 20: Visste du at ehandelsspesialisten Digitroll er en del av et stort kompetansemiljø i Media Bergen-konsernet? Digitroll henter inn ressurser fra sine søsterselskaper - slik at din nettbutikk eller nettside blir enda bedre.
  Les mer
 • Spesialbakte en B2B-nettbutikk til Baker Brun

  okt 14, 2019
  20 på 20: Da Baker Bruns konsernsjef Rune Bruntveit var på jakt etter en spesialtilpasset B2B-nettbutikk, tok han kontakt med Digitroll - og de kunne levere en løsning ingen andre kunne matche.
  Les mer
 • Trenger du egentlig flygende droner og roboter på nettlageret ditt?

  okt 11, 2019
  20 på 20: Det er lenge siden lagerautomat var forbeholdt de største aktørene. Digitrolls samarbeidspartner Lager & Industrisystemer hjelper deg med fornuftig logistikk på lageret. Mest sannsynlig trenger du ikke flygende droner og roboter.
  Les mer
 • Slik blir dine ansatte gode ambassadører i sosiale medier

  okt 10, 2019
  20 på 20: Har du lyst til at dine ansatte skal være gode ambassadører for bedriften din i sosiale medier? Sosiale medier-ekspert, Eirik Berge har fasiten til deg.
  Les mer
 • Satser på å varme nordmenn med nettbutikk

  okt 09, 2019
  20 på 20: Kan leverandører ha nettbutikk? Hva vil utsalgsstedene si? – Alt har sin sjarm, men alt må også gjøres i riktig rekkefølge, forteller Safa-direktør Gunnar Johannes Bruvik.
  Les mer
 • Slik får du flere kunder via god statistikk

  okt 08, 2019
  20 på 20: Respons Analyse hjelper din bedrift med gode markedsundersøkelser, slik at du kan bruke statistikk til å få flere kunder og kjenne ditt marked bedre. – Rett bruk av statistikk er gull verdt, sier Idar Eidset.
  Les mer
 • Omsetningen skjøt i været da nettbutikken kom på plass

  okt 07, 2019
  20 på 20: Omsetningen til Suser i Sivet skjøt voldsomt i været da de fikk en nettbutikk fra Digitroll. Suser i Sivet har fått til en perfekt omnikal-satsing mellom fysisk butikk og nettbutikk.
  Les mer
 • Gir kundene det de vil ha

  okt 07, 2019
  Klesbutikken Suser i Sivet er blitt en suksess innen netthandel i Norge. Oppskriften er beinhard å følge, men fascinerende og lærerik å lese om. Digitroll-kunden ble i høst også kåret til Årets Butikk.
  Les mer
 • Slik blir din bedrift god på Instagram

  okt 04, 2019
  20 på 20: Podkast. Lyst å tiltrekke deg flere kunder via Instagram? Men hvordan blir du god på dette? Få med deg podkasten Digitroll Snakk. Silje Unnvik (21) hjelper deg og din bedrift til å bli god på Instagram.
  Les mer
 • Digitracker gjør din nettbutikk bedre

  okt 03, 2019
  20 på 20: Digitroll har utviklet verktøyet Digitracker, som ved hjelp av avansert analyse og overvåking hjelper deg til å øke salget i nettbutikken din.
  Les mer
 • Verdens største pumpeleverandør valgte Digitroll

  okt 02, 2019
  20 på 20: Da en av verdens største leverandører av maritime pumper trengte nye nettsider, ringte de til Digitroll. – Vi er veldig godt fornøyd, sier Framo-sjef, Geir Helgesen.
  Les mer
 • Amazon til Norge med fysisk butikk?

  okt 01, 2019
  20 på 20: Når vil vi se den første, fysiske butikken til Amazon i Norge? Netthandel-ekspert, Patrick Müller fra DIBS tror mange store internasjonale merkevarer snuser på tanken om å dukke fysisk opp i Skandinavia.
  Les mer
 • Nå får du Svosj raskere enn svisj

  sep 30, 2019
  20 på 20: Hørt om Svosj? Det har kommet en ny fraktløsning på markedet som dine kunder kan abonnere på. Våre utviklere kan hjelpe deg med å få Svosj på dagen. Kan Svosj ta opp kampen mot tradisjonelle logistikk-løsninger?
  Les mer
 • 20 gaver fra Digitroll på 20 dager

  sep 30, 2019
  20 på 20: Digitroll kjører i gang en 20-dagers bursdagsfeiring, hvor vi gir deg en gave, hver ukedag. Digitroll er 20 år - og presangene får du servert i form av faglige artikler fra oss.
  Les mer
 • En webpartner for Norges største og minste merkevarer

  sep 25, 2019
  Digitroll fyller 20 år i høst. Få med deg litt av historien til selskapet, samt fasiten på hvordan webselskapet fra Bergen har overlevd de fleste trender og nedturer i .com-markedet.
  Les mer
 • Digitroll på utdanningsmesse

  sep 25, 2019
  Digitroll var til stede på utdanningsmessen Echo Karriere i Bergen denne uken. Få med deg hvorfor dette var viktig for Digitroll - og våre kunder.
  Les mer
 • Spikret ny nettside-kontrakt med Bygger`n

  sep 25, 2019
  Digitroll har sikret seg en omfattende nettsideleveranse til milliardskonsernet E.A Smith som blant annet eier Bygger`n og Hiba-hus. Digitrolls søsterselskap Oktan leverer webdesignet.
  Les mer