Du er her:

Podkast: Slik unngår du det store "retur-spøkelse" i nettbutikken

mai 13, 2019


 - Jeg er fordømt lei av å bestille flere plagg og sko fra nettbutikker for å være sikker på å få rett størrelse. Må det være slik? Dette er et stort problem for oss som shopper mye klær på nett. Å returnere varer er ofte stress - og nå begynner de fleste også å kutte ut fri frakt.

Maggie_RDigitrolls unge ekspert, Maggie Tvedt (22) fra BI er en del av Digitrolls fagråd. I denne podkasten gir hun gode råd om hvordan du som nettbutikk-eier kan hjelpe kundene dine med å finne rett størrelse - på første forsøk.

Maggie er i en målgruppe som er storforbruker shopping av klær og sko på nett, men hun er oppgitt over at de fleste nettbutikker er håpløst dårlige å informere skikkelig om størrelser. Hun ​savner bilder, et større utvalg av modeller som viser klærne og ikke minst: Enda bedre kundeservice på nett.

Få med deg denne podkasten, og kanskje du lærer noe om en viktig og stor målgruppe: Unge mennesker under 30.

(Podkasten varer i 9 minutter).


Ta en prat med oss i Digitroll, så kan vi fortelle deg enda mer om hvordan din nettbutikk skal bli effektiv, godt likt av dine kunder - og ikke minst: Vi skal hjelpe deg med et oppsett og gode råd som reduserer retur i din nettbutikk.

Siste nyheter