Du er her:

Slik får du en abonnementsløsning i din nettbutikk

aug 15, 2019

Nike lanserer nå en abonnementsløsning på barnesko. Digitroll har levert abonnementsløsninger til sine kunder i tre år. Kan dette være noe for deg?


Å abonnere på produkter via en nettbutikk blir bare mer og mer populært. Tenker du litt utenfor den berømte boksen, er det langt mer å abonnere på enn aviser, matkasser, linser og barberblader.

Digitrolls kundekontakt, Arnstein Raunehaug, forteller at en abonnementsløsning lett kan implemteres i en eksisterende nettbutikk.

– Vi i Digitroll utviklet en abonnementsløsning via nettbutikk for tre år siden. Teknologien er ikke ny, men den forbedres hele tiden. Via modulløsninger kan eksisterende nettbutikker ta i bruk en abonnementsløsning på sine produkter relativt kjapt. Vi har dyktige teknikere som kan hjelpe våre kunder til å tilby noe nytt, sier Raunehaug.

Han legger til:

– Det er bare å ta kontakt, så kan vi diskutere hvordan en abonnementsløsning kan passe dine kunder. For det er ingen tvil om at en slik form for salg er veldig spennende for mange bransjer, sier han.

Kontakt: arnstein@digitroll.no

Siste nyheter