Du er her:

Nå kan du få hjelp av Silje

sep 04, 2019

Silje_Lygre_Intern

Nå kan du få hjelp av en ung, Digitroll-ekspert. BI-student Silje Lygre Unnvik er utplassert hos Digitroll. Hun skal blant annet hjelpe Digitrolls kunder til å bli bedre i sosiale medier.


Dette er Silje Lygre Unnvik. Hun er 21 år og studerer tredje året Markedsføringsledelse på BI Bergen. I høst skal hun jobbe som intern hos oss i Digitroll.

Intern er et eget fag på BI, hvor man er utplassert i en bedrift i ​15 uker.

Silje skal blant annet skrive en prosjektoppgave om hvordan Digitroll kan få flere bedriftskunder inn via sosiale kanaler.

​Hun skal også fokusere på rådgivning innen sosiale medier for våres nåværende kunder og håper å hjelpe de på best mulig måte.

Ellers er hun med i Digitroll sin ekspertgruppe innen netthandel. Gruppen er unik i Norge. Ingen andre webbyråer har tilsvarende. Og målet med gruppen er at Digitrolls kunder skal bli enda bedre på netthandel - og ikke minst - ha de beste nettsidene.

Les mer om dette her

I ekspertgruppen skal hun og de andre gruppemedlemmene komme med rådgivning innen netthandel og publisere saker blant annet for å gjøre bedriften mer synlig for deres nåværende-, og potensielle kunder.

Kontakt oss her, om du vil ha hjelp av Silje.

Siste nyheter