Du er her:

Nå får du eksperthjelp av Digitrolls utviklere

sep 06, 2019

Anders_h

Anders Engelstad på support som har hjulpet en ny kunde med produktet Digitracker - som er en plug-in du også bør sjekke ut for din nettbutikk. (Foto: Arvid Steen)

Hver uke får du en nyhetssak fra oss i Digitroll, hvor en av våre ansatte forteller deg om hvordan Digitroll har hjulpet en kunde til å få en bedre webløsning.

Men: Det viktige er at du skal lære om nye webprodukter, feil andre har gjort, lure ting andre har gjort - slik at din nettbutikk eller nettside blir bedre. Det er viktig for oss i Digitroll å dele vår kunnskap. Derfor har vi den ukentlige spalten: Kundehjelpen.

Kontakt Digitroll her for å lære mer om nettbutikk og nettsider

 Lesetid: Kun 2 min 30 sekunder

Vil du ikke lese? - Se heller se video om hva saken handler om. Få med deg denne:)

Førstemann ut: Anders Engelstad på support som har hjulpet en ny kunde med produktet Digitracker:

 – Digitroll leverte nylig en splitter ny nettbutikk til Safa. Kunden var fornøyd, men de er avhengig av å vite alt om hvordan kundene opplever nettbutikken deres:

* Hva ser de på?
* Hvorfor forlater de siden før kassa-apparatet med varer i kurven ?
* Hvor stopper handleprosessen opp?
* Hva er enkelt for kunden?
* Hva oppleves som komplisert?

Kort sagt; de trengte en datafanger som analyserer kunders nettbutikkadferd, sier Anders.

Og svaret, og produktet, er utviklet hos Digitroll av selskapets utviklere.

Bli bedre kjent med Digitroll her

 Datafangeren som gjør din nettbutikk bedre
– Digitroll har utviklet en datafanger som heter Digitracker. Den måler og analyserer dine kunders oppførsel i nettbutikken. Den samler inn data, og formidler dette videre til Google analytics. Med det grundige datamaterialet i bunn, kan SAFA (enten på egenhånd) eller ved hjelp av et mediebyrå forbedre nettbutikken og gjøre kundeopplevelsen bedre. 

SAFA er veldig fornøyd med Digitracker, og vi i Digitroll er glade for at vi kan tilby en slik datafanger til våre kunder, sier Anders.

 – Har alle kunder til Digitroll en Digitracker?

– Nei. Digitracker er en plugin vi tilbyr nye og nåværende kunder med NopCommerce-nettbutikk. Digitracker ble lansert i vår, og hittil har responsen vært veldig god. Nettbutikkeiere er avhengig av god datafangst av sine kunder i nettbutikken. Ikke minst for å forhindre og unngå at kunder forlater nettbutikken før de skal betale.

– En Digitracker kan hjelpe deg til å få økt lønnsomhet - og ikke minst - mer fornøyde kunder sier Anders.

Anders treffer du på telefon: 55 27 30 40 om du vil vite mer.

Ps! Drøyt 75 prosent av alle besøkende til din nettbutikk vil forlate butikken din med handlevarer i kurven, før de kommer til kassen. Dette viser nettstatistikk fra Respons Analyse.

Bli bedre kjent med Digitroll her

Siste nyheter