Du er her:

Ingen netthandel-bråstopp for dem som kjører riktig

sep 10, 2019

patrick og fanapost

Patrick Dahl (Foto: Ståle Melhus, Fanaposten)

"Nå er nettbutikk dårlig butikk" står det på fronten til DN i dag. Men det er ikke nødvendigvis riktig. Digitrolls kunder med nettbutikk,- og fysisk butikk tjener godt med penger, sier daglig leder Patrick Dahl (bildet).

Les også: Slik får du en god omnikanal

 førsteside_DN– Det er mange rene nettbutikker som taper penger. Men å si at det er "bråstopp for netthandelselskaper", er ikke helt riktig. Du er mer sårbar når du kun har en nettbutikk. Men nesten samtlige av Digitrolls kunder har vært lure, og kombinerer nettbutikk med fysisk butikk. Altså en god omnikanalsatsing. Dermed vil begge butikktypene hjelpe hverandre, og fungere som innkastere for hverandre. Det er også gledelig å se at nesten samtlige av Digitrolls kunder tjener godt med penger, sier daglig leder i Digitroll, Patrick Dahl.

 Slik får du en lønnsom nettbutikk

Løft for fysiske butikker
Tall fra interesseorganisasjonen Virke viser også at tallene for konkurser i fysiske butikker gikk ned med 15 prosent i fjor, mens konkurstallene for rene nettbutikker steg med 43 prosent i samme periode, skriver DN.

 Kontakt Digitroll her

Samtidig shopper stadig flere av oss på nettet, men mange, rene nettbutikker sliter med å få overskudd.

 Les også: Velger norske nettbutikker

 – Trenden er at andelen som går med underskudd øker, sier Harald Andersen som er direktør for handel i Virke, til Dagens Næringsliv.

 Ikke e-handel, men handel
Digitroll-sjefen har stor på at rene nettbutikker kan overleve helt fint, men da må de tilpasse seg kundene. "Klikk og hent" blir stadig mer etterspurt, forteller han.

 Les også: Suksess med omnikanal: Slik fikk Princess det til

Få også med deg dette webinaret med Digitroll-kunde Princess:


– Vi i Digitroll jobber med å hjelper våre omnikanal-kunder med strategier hvor de kombinerer nettbutikk med fysisk butikk på en best mulig måte. "Klikk og hent" er noe flere og flere kunder forventer at nettbutikker har. Enten ved at nettbutikken har sentrale hentelagre, eller fysiske butikker, sier Dahl.

Han legger raskt til:

– Leveringstid blir bare viktigere og viktigere. Og de som driver nettbutikk må være tett på kunden. En gjennomtenkt omnikanalsatsing er dermed veien å gå.

Les også: Slik tenker de unge i tyveårene når de handler på nett

– Da ser jeg ingen "bråstopp for netthandel" med en resultatøkning kombinert med fysisk butikk. Det er veien å gå for lønnsom drift. Vi må slutte å snakke om kun e-handel. Det dreier seg om handel. Og det å være smart med å tenke i flere kanaler, når undersøkelser viser at kunden ønsker nettopp den valgmuligheten.

– Og nettopp lønnsom drift for våre kunder leverer Digitroll hver dag, sier Dahl.

PS! Interessert å lese enda mer om nettservice: Hva med denne: Wall Marts ansatte tar webordre med seg til kunder på veien hjem

Siste nyheter

 • Spesialbakte en B2B-nettbutikk til Baker Brun

  okt 14, 2019
  20 på 20: Da Baker Bruns konsernsjef Rune Bruntveit var på jakt etter en spesialtilpasset B2B-nettbutikk, tok han kontakt med Digitroll - og de kunne levere en løsning ingen andre kunne matche.
  Les mer
 • Trenger du egentlig flygende droner og roboter på nettlageret ditt?

  okt 11, 2019
  20 på 20: Det er lenge siden lagerautomat var forbeholdt de største aktørene. Digitrolls samarbeidspartner Lager & Industrisystemer hjelper deg med fornuftig logistikk på lageret. Mest sannsynlig trenger du ikke flygende droner og roboter.
  Les mer
 • Slik blir dine ansatte gode ambassadører i sosiale medier

  okt 10, 2019
  20 på 20: Har du lyst til at dine ansatte skal være gode ambassadører for bedriften din i sosiale medier? Sosiale medier-ekspert, Eirik Berge har fasiten til deg.
  Les mer
 • Satser på å varme nordmenn med nettbutikk

  okt 09, 2019
  20 på 20: Kan leverandører ha nettbutikk? Hva vil utsalgsstedene si? – Alt har sin sjarm, men alt må også gjøres i riktig rekkefølge, forteller Safa-direktør Gunnar Johannes Bruvik.
  Les mer
 • Slik får du flere kunder via god statistikk

  okt 08, 2019
  20 på 20: Respons Analyse hjelper din bedrift med gode markedsundersøkelser, slik at du kan bruke statistikk til å få flere kunder og kjenne ditt marked bedre. – Rett bruk av statistikk er gull verdt, sier Idar Eidset.
  Les mer
 • Omsetningen skjøt i været da nettbutikken kom på plass

  okt 07, 2019
  20 på 20: Omsetningen til Suser i Sivet skjøt voldsomt i været da de fikk en nettbutikk fra Digitroll. Suser i Sivet har fått til en perfekt omnikal-satsing mellom fysisk butikk og nettbutikk.
  Les mer
 • Gir kundene det de vil ha

  okt 07, 2019
  Klesbutikken Suser i Sivet er blitt en suksess innen netthandel i Norge. Oppskriften er beinhard å følge, men fascinerende og lærerik å lese om. Digitroll-kunden ble i høst også kåret til Årets Butikk.
  Les mer
 • Slik blir din bedrift god på Instagram

  okt 04, 2019
  20 på 20: Podkast. Lyst å tiltrekke deg flere kunder via Instagram? Men hvordan blir du god på dette? Få med deg podkasten Digitroll Snakk. Silje Unnvik (21) hjelper deg og din bedrift til å bli god på Instagram.
  Les mer
 • Digitracker gjør din nettbutikk bedre

  okt 03, 2019
  20 på 20: Digitroll har utviklet verktøyet Digitracker, som ved hjelp av avansert analyse og overvåking hjelper deg til å øke salget i nettbutikken din.
  Les mer
 • Verdens største pumpeleverandør valgte Digitroll

  okt 02, 2019
  20 på 20: Da en av verdens største leverandører av maritime pumper trengte nye nettsider, ringte de til Digitroll. – Vi er veldig godt fornøyd, sier Framo-sjef, Geir Helgesen.
  Les mer
 • Amazon til Norge med fysisk butikk?

  okt 01, 2019
  20 på 20: Når vil vi se den første, fysiske butikken til Amazon i Norge? Netthandel-ekspert, Patrick Müller fra DIBS tror mange store internasjonale merkevarer snuser på tanken om å dukke fysisk opp i Skandinavia.
  Les mer
 • Nå får du Svosj raskere enn svisj

  sep 30, 2019
  20 på 20: Hørt om Svosj? Det har kommet en ny fraktløsning på markedet som dine kunder kan abonnere på. Våre utviklere kan hjelpe deg med å få Svosj på dagen. Kan Svosj ta opp kampen mot tradisjonelle logistikk-løsninger?
  Les mer
 • 20 gaver fra Digitroll på 20 dager

  sep 30, 2019
  20 på 20: Digitroll kjører i gang en 20-dagers bursdagsfeiring, hvor vi gir deg en gave, hver ukedag. Digitroll er 20 år - og presangene får du servert i form av faglige artikler fra oss.
  Les mer
 • En webpartner for Norges største og minste merkevarer

  sep 25, 2019
  Digitroll fyller 20 år i høst. Få med deg litt av historien til selskapet, samt fasiten på hvordan webselskapet fra Bergen har overlevd de fleste trender og nedturer i .com-markedet.
  Les mer
 • Digitroll på utdanningsmesse

  sep 25, 2019
  Digitroll var til stede på utdanningsmessen Echo Karriere i Bergen denne uken. Få med deg hvorfor dette var viktig for Digitroll - og våre kunder.
  Les mer
 • Spikret ny nettside-kontrakt med Bygger`n

  sep 25, 2019
  Digitroll har sikret seg en omfattende nettsideleveranse til milliardskonsernet E.A Smith som blant annet eier Bygger`n og Hiba-hus. Digitrolls søsterselskap Oktan leverer webdesignet.
  Les mer
 • Digitroll-kunde ble Årets Butikk

  sep 24, 2019
  Digitroll-kunde, Suser i Sivet ble kåret til Årets Butikk under Handelskonferansen til Virke i dag. Vi er stolt og glad på vår kundes vegne.
  Les mer
 • Nå kan du sende varene dine med avisbudet

  sep 18, 2019
  Digitroll-kunde Princess er blant de første i Norge som lar kundene velge å få puter, gardiner og sengetøy levert på døren innen klokken 0700. Ordningen kalles Helthjem.
  Les mer
 • Digitroll forsterker laget

  sep 17, 2019
  Digitroll styrker laget. Vi har fått på plass Anja Øren Wanvik som ny prosjektleder. Hun skal blant annet lede Digitrolls utvikleravdeling.
  Les mer
 • Ingen netthandel-bråstopp for dem som kjører riktig

  sep 10, 2019
  "Nå er nettbutikk dårlig butikk" står det på fronten til DN i dag. Digitrolls kunder med nettbutikk,- og fysisk butikk tjener godt med penger.
  Les mer