Du er her:

Slik får du et godt ERP-system til å fungere

sep 13, 2019
ERP-system_Digitroll_Oseberg_nettløsninger_webløsninger_nettbutikk_netthandel_ehandel

– Digitroll har gjort en kjempejobb for oss i Oseberg og vår felles kunde Princess med å integrere vårt ERP-system, Business Central, sier Per Tonny Berg hos Oseberg.

ERP-ekspertene hos Oseberg og Digitroll gikk sammen om å få på plass et ERP-system hos Princess.

Kontakt Digitroll for en ERP-prat

Å få på plass ERP-systemet var en stor jobb for begge selskapene. De to selskapene har jobbet tett med Princess, og har nå levert en ERP-løsningen Business Central som fungerer.

 – Digitroll er en av landets beste på ERP-integrasjoner. Å få et ERP-system til å fungere er ofte komplisert, og avhenger av dyktige utviklere. Osebergs og Digitrolls utviklere fant tidlig tonen, og leverte et godt produkt til Princess. Vi håper at vi kan få til flere slike samarbeids-prosjekt i framtiden, sier Per Tonny Berg hos Oseberg.

Slik fungerer samarbeidet mellom Digitroll og Oseberg:
Oseberg er formidler og tilrettelegger av ERP-systemet Business Central. Siden Princess allerede var Digitroll-kunde, var det naturlig at Digitroll samarbeidet med Oseberg med å få integrert ERP-løsningen inn i Princess`løsninger.

Les mer om Princess`samarbeid med Digitroll

Utviklere hos Oseberg og Digitroll har sammen jobbet med å få Business Central til å fungere optimalt. Osebergs utvikler åpnet opp ERP-systemet, mens Digitroll har stått for jobben med å gjøre den mest omfattende delen av integrasjonen.

 – ​Vi i Digitroll har gjort hundrevis av jobber med ulike ERP-systemer fra leverandører som Visma Global, Visma Buiness, Dynamics AX og Business Central (tidligere NAV).

Les mer om ERP på Digitrolls nettsider

– Princess har fått markedets beste ERP-løsning etter vårt samarbeid, sier utvikler Andreas Nysveen hos Digitroll.

Dette har Oseberg og Digitroll levert:

Typiske moduler og delområder innen ERP:
* Kunder: Kunderelasjonshåndtering (salg, markedsføring og kundedialog
* Kroner: Økonomi (regnskap, lønn, budsjett og betalingsformidling)
* Filer: Dokumenthåndtering (lagring, samhandling og publisering
* Personal; Bemanningsplanlegging, timeregistrering, rekruttering, kompetansekartlegging, ferieplaner og sykefraværsoppfølging
* Varer: Logistikk (ordre, lager, innkjøp og produksjon

Sømløs flyt
Digitrolls utvikler, Andreas Nysveen (bildet) forklarer hvorfor et godt ERP-system virker for Princess:

B2B_nettbutikk_ERP-løsninger_Visma Global_nettløsninger_ehnadel_ehandel_Andreas Nysveen_Digitroll_

Business Central samler de viktigste IT- systemene for Princess i én løsning. Brukerne får enkelt oversikt over nøkkelinformasjon fra hele bedriften, og dermed får man lett en sømløs flyt av data mellom ulike avdelinger. Med Business Central kan bedriften automatisere mange vanlige forretningsprosesser og spare mye administrasjonstid. Slik får Princess mer tid til å fokusere på deres kjernekompetanse, sier Andreas (bildet).

En feilfri ERP-integrasjon er viktig for Princess. Men også for selskapets kunder.

– Digitroll har kodet mye informasjon inn i nettbutikkløsningen til Princess. Det er snakk om mange varer som skal ha masse informasjon, vaskeanvisninger, sertifiseringer og Svanemerke-dokumentasjon, for å nevne noe. Her er det ikke rom for feil. Da får Princess misfornøyde kunder, sier Andreas.

Baker Brun valgte ERP-løsning fra Digitroll

Han legger til at et godt ERP-system er livsnødvendig om man har en nettbutikk og fysisk butikk som skal "snakke sammen".

Nettbutikk og fysisk butikk må snakke samme språk
– I Princess tilfelle er det også viktig at ERP-systemet Business Central fungerer optimalt, siden det er mye priser og produktinformasjon som flyter mellom ERP-systemet, fysisk butikk og nettbutikken, sier Andreas.

PS! Business Central er unik i å gjøre avanserte funksjoner tilgjengelig for bedrifter som ikke kan spandere millioner på IT. Business Central vil derfor være det beste valget for mange små og mellomstore bedrifter som ønsker bedre økonomistyring.

Siste nyheter