Du er her:

Digitroll forsterker laget

sep 17, 2019

Anja_Øren

Digitroll styrker laget: Vi er glade over at vi har fått på plass vår nye prosjektleder, Anja Øren Wanvik. Hun skal blant annet lede Digitrolls utvikleravdeling, og ha ansvaret for selskapets prosjekter.

Anja er utdannet siviløkonom og har en stor interesse for teknologi og digitalisering. Etter syv år i IT-konsulentselskapet Netcompany i Oslo, har hun nå flyttet hjem til Bergen.

Kontakt oss her for en prat om nettbutikk eller nye nettsider

– Digitroll er et veldig spennende selskap med store ambisjoner og ledende produkter innen nettbutikk og nettsider. Jeg gleder meg til å bli bedre kjent med Digitrolls kunder, og bidra til at selskapets prosjekter blir lønnsomme og gode, sier Anja.

Daglig leder  Patrick Dahl, er også glad for at Digitroll nå har fått på plass forsterkninger.

– Vi har store forventninger til Anja. Hun skal lede noen av de største prosjektene våre, og bidra til at Digitroll får ytterligere vekst ut 2019 og i 2020 og i tiden framover. Vi er veldig fornøyd med at hun nå er på plass, sier Dahl.

Tidligere i år forsterket Digitroll seg med ny kommunikasjons- og merkevareansvarlig. Arvid Steen har erfaring som PR-leder, redaktør, pressetalsmann for Tryg Forsikring og journalist i noen av Norges største mediehus.Siste nyheter