Du er her:

Gir kundene det de vil ha

okt 07, 2019
suser i sivet

Gründer og daglig leder, Siv Heleen Grødem, i klesbutikken Suser i Sivet har 60 000 trofaste følgere og kunder på Facebook. Nettbutikken har Digitroll vært med å utvikle. I dag er ​Suser i Sivet en av Norges mest suksessrike nettbutikker. - Vår butikk ble født på Facebook, sier hun.

I sommer fikk en av Digitrolls eldste kunder, Suser i Sivet, tre sider i Finansavisen. Men enda mer heder og ære fikk de i september. Da ble Suser i Sivet kåret til Årets Butikk under handelskonferansen til Virke.

Les saken her

Suser i Sivet har vært kunde av Digitroll i ​fem år. Da klesbutikken startet for drøyt 15 år siden, satset gründer Siv Heleen Grødem enkle men effektive tiltak for å gjøre seg kjent:

* Profilering av klærne gjennom Facebook. Hyppige oppdateringer om nye klær og inspirasjon.

* En god nettside som det var enkelt å handle fra og drifte for de ansatte

* God innhold. Alle produktbilder ble tatt selv.

* Geniunt tro mot kvalitetsvarer. Ingen rabattkuponger og tilbud.

Brukte Facebook for å booste merkevaren
Resepten virket fra dag èn.

- Jeg gjorde det enkelt. Risikoen ved oppstart var tilnærmet lik null. Kundene la fort merke til oss gjennom hyppig eksponering via Facebook. Siden oppstarten hadde vi en positiv bunnlinje. Det har vi hatt siden. I 2017 omsatte Suser i Siver for 49 millioner kroner. De fem siste årene har omsetningen til sammen rundet 160 millioner kroner, sier hun til Finansavisen.

I dag har Suser i Sivet rundt 60 000 følgere. Målgruppen for klesbutikken er kvinner i alderen 35-60 år.

Følg Suser i Sivet på Facebook

- Vi henvender oss til kjøpesterke kvinner som trenger profesjonelle råd og veiledning til å finne det rette antrekket, sier Hellen Grødem til avisen.

Fasit på hvordan ta vare på kundene
For ​​fire år siden var det Digitroll som ​utviklet ​nettbutikken til Suser i Sivet. Siden oppstarten har de to hatt et tett og godt samarbeid med å utvikle siden. Suser i Sivet har gjort det meste riktig, sier daglig leder i Digitroll, Patrick Dahl.

- Jeg pleier å trekke fram Suser i Sivet når jeg snakker med andre eksisterende og potensielt nye kunder. Suser i Sivet er dødsrå på innhold og god kundeservice. På de områdene har de fleste norske nettbutikker mye å lære. I løpet av årenes løp har Suser i Sivet og Digitroll utviklet oss. Vi har lært av hverandre - og blitt bedre netthandel-eksperter. Det er en stor glede å ha Suser i Sivet med i Digitroll-porteføljen, sier Dahl.

Kontakt Digitroll for å vite mer om hvordan du også kan få en god nettbutikk

Omsetningshjelp via en app
Siv Heleen Grødem har skjønt det mange nettbutikk-eiere burde ha som mantra:

- Jeg gir mine kunder det de vil ha. Daglig poster jeg to innlegg på Facebook med klesnyheter og bilder som er ment til å inspirere.

Men hun legger til at hun er mindre avhengig av sosiale medier nå, enn da hun startet for 15 år siden.

- Jeg har vært flink til å ta i bruk ny teknologi, og såvidt meg bekjent er jeg den eneste frittstående klesbutikken som har utviklet en egen app, slik at jeg ikke trenger å være så avhengig av sosiale medier, sier hun til Finansavisen.

Mellom 30-40 av omsetningen til Suser i Sivet kommer via kjøp fra appen. 55 prosent av omsetningen kommer fra nettbutikken, mens resterende salg kommer fra den fysiske butikken - som kom først.

( Saken fortsetter under bildet)

Screenshot 2019-05-28 at 09.50.55

 

 Hun legger til at hun har lite til overs for "kjøp og kast"- innen klesbransjen.

 - Den største miljøgevinsten mener vi er å kjøpe færre, men mer varige plagg. Det ønsker vi å fokusere mer på fremover. Tilbud og rabattkuponger skal ikke være det vi overlever på. Det er tøff linje å ta, men jeg tar utfordringen! sier hun i intervjuet med Finansavisen. 
 
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Digitroll er en av Norges ledende aktører innen e-handel, nettsideproduksjon og nettbutikkløsninger og effektiv produksjon av produkter som gjør din nettside god. Digitroll har i 20 år laget gode nettbutikker til flere hundre norske selskaper. Kontakt daglig leder Patrick Dahl for å få vite mer om hvordan Digitroll kan hjelpe deg. patrick@digitroll.no

Siste nyheter

 • Et skilt-partnerskap

  okt 18, 2019
  20 på 20: Flere av Digitrolls kunder har vært med i mange år. Få med deg denne spesielle bedriften; Lator skiltfabrikk. De har en nisjenettbutikk du kanskje ikke visste eksisterte...
  Les mer
 • Fire regler du må huske på om du vil ha nettbutikk-suksess

  okt 17, 2019
  20 på 20: Har du husket de fire, viktige punktene som skiller en god nettbutikk fra den dårlige? Digitrolls netthandels-ekspert Patrick Dahl hjelper deg med fasiten.
  Les mer
 • Skreddersydde nettside til arkitektene

  okt 16, 2019
  20 på 20: I jubileumsåret 2019 har Digitroll markert seg kraftig som en nettside-leverandør til kjente, norske bedrifter. Blant annet et arkitektkontor som er opptatt av rene linjer og god design, har valgt Digitroll.
  Les mer
 • Full tank med Oktan og Digitroll

  okt 15, 2019
  20 på 20: Visste du at ehandelsspesialisten Digitroll er en del av et stort kompetansemiljø i Media Bergen-konsernet? Digitroll henter inn ressurser fra sine søsterselskaper - slik at din nettbutikk eller nettside blir enda bedre.
  Les mer
 • Spesialbakte en B2B-nettbutikk til Baker Brun

  okt 14, 2019
  20 på 20: Da Baker Bruns konsernsjef Rune Bruntveit var på jakt etter en spesialtilpasset B2B-nettbutikk, tok han kontakt med Digitroll - og de kunne levere en løsning ingen andre kunne matche.
  Les mer
 • Trenger du egentlig flygende droner og roboter på nettlageret ditt?

  okt 11, 2019
  20 på 20: Det er lenge siden lagerautomat var forbeholdt de største aktørene. Digitrolls samarbeidspartner Lager & Industrisystemer hjelper deg med fornuftig logistikk på lageret. Mest sannsynlig trenger du ikke flygende droner og roboter.
  Les mer
 • Slik blir dine ansatte gode ambassadører i sosiale medier

  okt 10, 2019
  20 på 20: Har du lyst til at dine ansatte skal være gode ambassadører for bedriften din i sosiale medier? Sosiale medier-ekspert, Eirik Berge har fasiten til deg.
  Les mer
 • Satser på å varme nordmenn med nettbutikk

  okt 09, 2019
  20 på 20: Kan leverandører ha nettbutikk? Hva vil utsalgsstedene si? – Alt har sin sjarm, men alt må også gjøres i riktig rekkefølge, forteller Safa-direktør Gunnar Johannes Bruvik.
  Les mer
 • Slik får du flere kunder via god statistikk

  okt 08, 2019
  20 på 20: Respons Analyse hjelper din bedrift med gode markedsundersøkelser, slik at du kan bruke statistikk til å få flere kunder og kjenne ditt marked bedre. – Rett bruk av statistikk er gull verdt, sier Idar Eidset.
  Les mer
 • Omsetningen skjøt i været da nettbutikken kom på plass

  okt 07, 2019
  20 på 20: Omsetningen til Suser i Sivet skjøt voldsomt i været da de fikk en nettbutikk fra Digitroll. Suser i Sivet har fått til en perfekt omnikal-satsing mellom fysisk butikk og nettbutikk.
  Les mer
 • Gir kundene det de vil ha

  okt 07, 2019
  Klesbutikken Suser i Sivet er blitt en suksess innen netthandel i Norge. Oppskriften er beinhard å følge, men fascinerende og lærerik å lese om. Digitroll-kunden ble i høst også kåret til Årets Butikk.
  Les mer
 • Slik blir din bedrift god på Instagram

  okt 04, 2019
  20 på 20: Podkast. Lyst å tiltrekke deg flere kunder via Instagram? Men hvordan blir du god på dette? Få med deg podkasten Digitroll Snakk. Silje Unnvik (21) hjelper deg og din bedrift til å bli god på Instagram.
  Les mer
 • Digitracker gjør din nettbutikk bedre

  okt 03, 2019
  20 på 20: Digitroll har utviklet verktøyet Digitracker, som ved hjelp av avansert analyse og overvåking hjelper deg til å øke salget i nettbutikken din.
  Les mer
 • Verdens største pumpeleverandør valgte Digitroll

  okt 02, 2019
  20 på 20: Da en av verdens største leverandører av maritime pumper trengte nye nettsider, ringte de til Digitroll. – Vi er veldig godt fornøyd, sier Framo-sjef, Geir Helgesen.
  Les mer
 • Amazon til Norge med fysisk butikk?

  okt 01, 2019
  20 på 20: Når vil vi se den første, fysiske butikken til Amazon i Norge? Netthandel-ekspert, Patrick Müller fra DIBS tror mange store internasjonale merkevarer snuser på tanken om å dukke fysisk opp i Skandinavia.
  Les mer
 • Nå får du Svosj raskere enn svisj

  sep 30, 2019
  20 på 20: Hørt om Svosj? Det har kommet en ny fraktløsning på markedet som dine kunder kan abonnere på. Våre utviklere kan hjelpe deg med å få Svosj på dagen. Kan Svosj ta opp kampen mot tradisjonelle logistikk-løsninger?
  Les mer
 • 20 gaver fra Digitroll på 20 dager

  sep 30, 2019
  20 på 20: Digitroll kjører i gang en 20-dagers bursdagsfeiring, hvor vi gir deg en gave, hver ukedag. Digitroll er 20 år - og presangene får du servert i form av faglige artikler fra oss.
  Les mer
 • En webpartner for Norges største og minste merkevarer

  sep 25, 2019
  Digitroll fyller 20 år i høst. Få med deg litt av historien til selskapet, samt fasiten på hvordan webselskapet fra Bergen har overlevd de fleste trender og nedturer i .com-markedet.
  Les mer
 • Digitroll på utdanningsmesse

  sep 25, 2019
  Digitroll var til stede på utdanningsmessen Echo Karriere i Bergen denne uken. Få med deg hvorfor dette var viktig for Digitroll - og våre kunder.
  Les mer
 • Spikret ny nettside-kontrakt med Bygger`n

  sep 25, 2019
  Digitroll har sikret seg en omfattende nettsideleveranse til milliardskonsernet E.A Smith som blant annet eier Bygger`n og Hiba-hus. Digitrolls søsterselskap Oktan leverer webdesignet.
  Les mer