Du er her:

Full tank med Oktan og Digitroll

okt 15, 2019

 

Lyst å vite mer om Oktan? Sjekk ut podkasten øverst i saken:) Varighet 10 min.

Ehandelsspesialisten Digitroll er med i et felles kompetansemiljø i Media Bergen-konsernet med 250 ansatte.  – Vi er et komplett webselskap når vi får hjelp av familiemedlemmer som blant annet består av store reklamebyråer som er rå på design-løsninger for våre kunder, sier Digitrolls daglig leder, Patrick Dahl.

Noen av Media Bergens ansatte kommer fra reklamebyrået Oktan. Da milliardkon​sernet E.A Smith så etter en leverandør av nye nettsider med gode designløsninger - gikk de for kombinasjonen, Digitroll og Oktan.

Les også: Digitroll skal bidra med å doble omsetningen til Bygger`n

 – Det er Digitroll som er prosjektleder opp mot E.A Smith-avtalen. Men vi ønsket å ha med fagfolkene i Oktan for å levere designpakken i tilbudet, sier Patrick Dahl.

 E.A Smiths representant, Tore Røssvoll, var glad for at Digitroll kunne levere "full pakke"

 Les mer om Media Bergen her

 – Vi valgte å samarbeide med Digitroll fordi vi oppfatter selskapet som en god partner for oss. De leverte det beste tilbudet basert på vår kravspesifikasjon. Når de i tillegg leverte godt på en meget stram tidsplan og ikke minst på pris, ble valget enkelt for oss, sier Tore Røsvoll, digitalsjef i E.A.Smith AS avdeling Bygger’n Norge.

 Les også: Spikret avtale med Bygger`n

 

David Eddie
David Eddie fra Oktan (Foto: Oktan)

Eksperter slår seg sammen

Avtalen med E. A Smith-konsernet var en fin bursdagspresang til Digitroll, som fyller 20 år i høst.

Følg Digitroll på Facebook

Samtidig var det første gang Digitroll fikk en storavtale, hvor de tok med seg Oktan med på laget.

 Les mer om avtalen i media her

 – Vi er blant Norges ledende leverandører av B2B,- og B2C- nettbutikker og nettsider.Men av og til trenger vi designhjelp fra ulike samarbeidspartnere. Denne gang var det Oktan vi fikk god hjelp av. Det satt både vi og kunde stor pris på, sier daglig leder i Digitroll, Patrick Dahl.

 Han legger entusiastisk til:

 – Det er alltid spennende å jobbe med milliardkonsern, men også små selskaper har godt av å kombinere godt design fra bunnen av når de skal lage ny nettbutikk/nettside.

– Da kan duoen Digitroll-Oktan hjelpe. I stedet for å "shoppe rundt" til ulike aktører, kan vi levere alt som hører med til nye nettsider/nettbutikker, sier Dahl.

 Kontakt Digitroll

​Design må være integrert
Oktan-rådgiver David Eddie ble mannen som bidro med et godt design, eller det totale rammeverket for de nye nettsidene til E.A Smith-konsernet.

 –  Design sees fort på som en stor utgiftspost eller noe som nedprioriteres. Men et godt design er fokusert og brukerorientert. Det er basert på bruker og for å for å gi en bedre brukeropplevelse.  God design gir både intellektuell og materiell verdi til produktet.

Les mer om Oktan her

Godt design gir også bedriften og kunden bedre kontakt. Det kan spille en viktig rolle i å forme gode markedsstrategier, sier Eddie. 

 Kontakt Digitroll

 Han legger til:

 – Sammen med Digitroll forsøker vi gjennom tett og god kommunikasjon å få til teknisk gode nettsider som er brukerorienterte. De skal oppleves gode og intuitive å bruke - samt være litt "eye candy". Vi tror en revitalisering av uttrykk og nye nettsider for E.A Smith-gruppen vil gi økt trafikk, en bedre brukeropplevelse og mer salg, sier han. 

 ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 
 20_DTPs! Digitroll fyller 20 år i høst. Artikkelen du har lest, podkasten du har hørt, er en del av et konsept vi har kalt "20 på 20".

Vår gave til våre lesere, følgere og kunder, er 20 fagsaker om netthandel, nettbutikk og nettsider. Og ikke minst; webløsninger. Vi har intervjuet fagpersoner, eksperter, kunder og egne ansatte i Digitroll. Hver ukedag i 20 dager skal vi komme med en ny fagartikkel, som vi tror skal gi deg økt kunnskap. Vi håper du setter pris på presangen fra oss:)

Les alle jubileumssakene 20 på 20 her

Har du et bursdagsønske? Hva har du lyst å lese mer om? Kontakt arvid@digitroll.no - så kan det hende at ditt ønske blir oppfylt i Digitrolls kanaler:)

 Kontakt Digitroll

Siste nyheter

 • Nå får du døgnåpen kundeservice med Digitroll Chatbot

  nov 11, 2019
  Visste du at Digitroll hjelper deg med å få en chatbot i din B2B og B2C-nettbutikk? Nå vet du det, og da kan du også lese litt mer om hvordan Digitroll-kunde Princess bruker chatboten PIA som kundebehandler på nett.
  Les mer
 • Slik unngår du at Black Friday ikke går i svart

  nov 08, 2019
  Black Friday... Gleder du deg? Eller gruer du deg? Vår prosjektleder Anja Øren Wanvik gir deg gode tips om hvordan du skal få en best mulig handelsdag - i din B2B- eller B2C-nettbutikk, eller i fysisk butikk.
  Les mer
 • Omsetningen skjøt i været da nettbutikken kom på plass

  nov 06, 2019
  20 på 20: Omsetningen til Suser i Sivet skjøt voldsomt i været da de fikk en nettbutikk fra Digitroll. Suser i Sivet har fått til en perfekt omnikal-satsing mellom fysisk butikk og nettbutikk.
  Les mer
 • Digitroll-kunde Princess økte omsetningen med 40 prosent i oktober

  nov 05, 2019
  Noen som sa at det går dårlig i hele retailbransjen? Princess-gruppen opplever en markant vekst i oktober på 40 prosent ​i sin B2C-nettbutikk, og tosifret vekst jevnt over i de fysiske butikkene.
  Les mer
 • Digitroll-kunde redder 4000 tonn mat årlig

  nov 05, 2019
  Alltid motiverende å lese om Digitroll-nettbutikker som gjør det bra. Holdbart er gode på nett og i fysisk butikk med å selge mat som nesten er utgått på dato. I dag fikk de et stort oppslag i DN.
  Les mer
 • Slik øker du salget med godt innhold

  nov 04, 2019
  Synes du det er vanskelig å få laget godt innhold til din nettside eller nettbutikk? Digitrolls søsterselskap, Cox, leverer godt redaksjonelt innhold til nettsider og nettbutikker.
  Les mer
 • Disse kundene er mest opptatt av å handle bærekraftig

  okt 29, 2019
  Kvinner er langt mer opptatt av å handle etisk, miljøvennlig og bærekraftig på nett. Halvparten av alle menn bryr seg ikke, viser en undersøkelse fra Respons Analyse. Se hvem som bryr seg mest - og hvilken alder de er i.
  Les mer
 • 20 på 20 - her får du alle artiklene

  okt 25, 2019
  20 på 20 - sammendrag: Fått med deg alle sakene i vår bursdagspresang til deg de siste 20 dagene? Her får du alle fagsakene samlet på ett sted. Videoer, podkaster og intervjuer med fagfolk og kunder:) Håper du blir litt klokere på netthandel og nettside-løsninger.
  Les mer
 • Slik fikk Princess-kjeden suksess med sin omnikanal-satsing

  okt 24, 2019
  20 på 20: Blogg: Hvorfor lykkes Princess-kjeden med både fysiske butikker og nettbutikker, samtidig som urovekkende mange retailbutikker sliter med å få sin omnikanal til å fungere? I denne bloggen får du fasiten fra Digitrolls ekspert.
  Les mer
 • NOR PR gir deg en stemme

  okt 23, 2019
  20 på 20: Digitrolls søsterselskap, NOR PR, hjelper deg til å bli sett, hørt og forstått. PR-byrået hjelper deg til å nå igjennom all kommunikasjonsstøyen rundt oss.
  Les mer
 • En del av Nordens største kommunikasjonshus

  okt 22, 2019
  20 på 20: – Vi er glad for at Digitroll er en viktig del i et av Nordens største kommunikasjonshus. Det gagner både små og store kunder til webselskapet, sier konsernsjef i Media Bergen, Ove Grønnevik.
  Les mer
 • Webinarer som du lærer noe av

  okt 21, 2019
  20 på 20: Digitroll ønsker at du som driver nett,- og fysisk butikk, skal bli så god som mulig. Derfor holder vi jevnlig webinarer. Nå er tiden inne for å melde seg på et webinar du ikke bør gå glipp av.
  Les mer
 • Et skilt-partnerskap

  okt 18, 2019
  20 på 20: Flere av Digitrolls kunder har vært med i mange år. Få med deg denne spesielle bedriften; Lator skiltfabrikk. De har en nisjenettbutikk du kanskje ikke visste eksisterte...
  Les mer
 • Fire regler du må huske på om du vil ha nettbutikk-suksess

  okt 17, 2019
  20 på 20: Har du husket de fire, viktige punktene som skiller en god nettbutikk fra den dårlige? Digitrolls netthandels-ekspert Patrick Dahl hjelper deg med fasiten.
  Les mer
 • Skreddersydde nettside til arkitektene

  okt 16, 2019
  20 på 20: I jubileumsåret 2019 har Digitroll markert seg kraftig som en nettside-leverandør til kjente, norske bedrifter. Blant annet et arkitektkontor som er opptatt av rene linjer og god design, har valgt Digitroll.
  Les mer
 • Full tank med Oktan og Digitroll

  okt 15, 2019
  20 på 20: Visste du at ehandelsspesialisten Digitroll er en del av et stort kompetansemiljø i Media Bergen-konsernet? Digitroll henter inn ressurser fra sine søsterselskaper - slik at din nettbutikk eller nettside blir enda bedre.
  Les mer
 • Spesialbakte en B2B-nettbutikk til Baker Brun

  okt 14, 2019
  20 på 20: Da Baker Bruns konsernsjef Ove Bruntveit var på jakt etter en spesialtilpasset B2B-nettbutikk, tok han kontakt med Digitroll - og de kunne levere en løsning ingen andre kunne matche.
  Les mer
 • Trenger du egentlig flygende droner og roboter på nettlageret ditt?

  okt 11, 2019
  20 på 20: Det er lenge siden lagerautomat var forbeholdt de største aktørene. Digitrolls samarbeidspartner Lager & Industrisystemer hjelper deg med fornuftig logistikk på lageret. Mest sannsynlig trenger du ikke flygende droner og roboter.
  Les mer
 • Slik blir dine ansatte gode ambassadører i sosiale medier

  okt 10, 2019
  20 på 20: Har du lyst til at dine ansatte skal være gode ambassadører for bedriften din i sosiale medier? Sosiale medier-ekspert, Eirik Berge har fasiten til deg.
  Les mer
 • Satser på å varme nordmenn med nettbutikk

  okt 09, 2019
  20 på 20: Kan leverandører ha nettbutikk? Hva vil utsalgsstedene si? – Alt har sin sjarm, men alt må også gjøres i riktig rekkefølge, forteller Safa-direktør Gunnar Johannes Bruvik.
  Les mer