Du er her:

Digitroll får hjelp av mediebank-eksperter

nov 12, 2019

Webbyrået Digitroll og bildebank-ekspertene i Screentek har inngått et samarbeid om hjelpe kunder med kontroll på integrasjon og arkivering av foto, video og dokumenter. – B2B- og B2C-nettbutikker får full kontroll med mediebank-systemet fra Imageshop, sier prosjektleder Sunniva Hansen hos Screentek.

Av: Arvid Steen
arvid@digitroll.no

Er du ansvarlig for en større nettbutikk, eller en nettside i en større organisasjon, har du sikkert vært borte i følgende problemstilling: Hvor er bildene, videoene og de viktige dokumentene lagret? Svaret er som oftest at de er lagret litt her og litt der.

På ulike maskiner. Noe lokalt.

Noe i skyen.

Og dermed forsvinner mye dokumentasjon ut i intet. Det som finnes tar de ofte lang tid å finne fram.

Noen ganger går bilder, videoer og viktige dokumenter tapt for alltid.

Lyst å vite mer om hvordan du kan få en god nettbutikk/nettside? Ta kontakt med oss her

– Imageshop er et program som tar vare på alle bilder, videoer og viktige dokumenter på ett sted. Vi kaller det en mediebank. Det er en skylagring som man abonnerer på. Dermed kan man også i en bedrift gi ulike tilganger til ulike brukere i bedriften. Systemet bidrar til lagring og distribuering på en effektiv og kostandsbesparende måte. I tillegg har du kontroll over ulike bildeformater til ulike kanaler, sier prosjektleder Sunniva Hansen hos Screentek.

Bra for våre kunder
Digitrolls daglige leder, Patrick Dahl, er godt fornøyd med partnerskapet med Screentek.

– Vi skal levere alt av webløsninger til våre kunder. Mye produserer vi selv, men Imageshop får vi fra Screentek, for så å integrere det i våre kunders nettbutikker,- og nettsider. Imageshop er veldig enkelt å integrere, og like enkelt å bruke. For en nettbutikk-kunde er det viktig å ha kontroll på bilder, video og andre dokumenter i en og samme løsning. Da bruker man mer tid på å drive butikk, i stedet for å lete rundt etter bilder og filer som er spredt over alt.

– Vi er glade for at vi nå kan tilby Imageshop til våre kunder, sier Dahl.

Mediebank-serverne til Screentek ligger hovedsakelig i Norge, og kundene kommer fra små selskaper, kommuner, til store, statlige selskaper.

Stor vekst
– Vi har hatt en voldsom vekst siden oppstarten i 2017. Det blir mer og mer innhold på norske nettsider, og da er det viktig å ha medieinnholdet samlet på et sted. Imageshop bidrar til å få kontroll. 


Vi er glad for at vi får en av Norges ledende webselskaper som Digitroll mer på laget. Sammen skal vi gjøre Digitrolls kunder enda bedre på nett. Nettbutikker tilhører en bransje som bruker mye mediainnhold, og trenger å ha innholdet samlet på et sted, sier Sunniva Hansen.

Lyst å vite mer om hvordan du kan få en god nettbutikk/nettside? Ta kontakt med oss her

Siste nyheter