Du er her:

Forskere valgte Digitroll

nov 21, 2019

Jebsensenteret_Digitroll_forskning_Patrick Dahl_netthandel_nettsider_hvem lager nettsider?

Administrativ koordinator, Karen Johannessen (bak) og hennes kollega Hen​rike Wilborn ved K.G Jebsen-senter for dyphavsforskning i Bergen, ønsker å bli bedre til å formidle forskning på nett. Digitroll skal hjelpe dem.

Da dyphavsforskerne hos K.G Jebsen-senter for dyphavsforskning trengte nye nettsider for å fortelle nordmenn om det spennende livet på de dype hav, ringte de til Digitroll for å få hjelp.

Når Digitroll leverer nettsider for kunder, får man i noen tilfeller sin "egen" utvikler på laget.

Det gjør prosessen mer oversiktlig, men ikke minst bidrar det til effektiv kommunikasjon fra nettsiden bare er en idè og skisse - til ferdig produkt.

Digitroll forstod hva vi ville
– Vi valgte Digitroll fordi vi ønsker å presentere vår spennende forskning til alle som er interessert i de storslåtte geologiske prosessene og det forunderlige livet på havets bunn.

– I tillegg framstod de som hyggelige og profesjonelle folk som var oppriktig interessert i vårt fagfelt,  sier administrativ koordinator, Karen Johannessen.

 Hun fikk anbefalt Digitroll av en kollega på Universitetet i Bergen som hadde goder erfaringer med webselskapet.

 Viktig jobb med å gjøre oss synlig
K.G Jebsen-senter for dyphavsforskning er tilknyttet Institutt for geovitenskap i Bergen. Fra Universitetet i Bergen og opp til Digitroll på Fantoft er det kun en 15 minutters kjøretur. For forskerne var det viktig å ha tett kontakt med dem som skulle lage de nye nettsidene.

 – Vi har hatt mange gode, fysiske møter med Digitroll. Det er alltid hyggelig, og ikke minst mener vi det ofte er veldig effektivt å møtes ansikt til ansikt når man skal lage helt nye nettsider. Våre nye nettsider blir veldig viktige i vårt arbeid med å gjøre vår forskning enda mer synlig. Vi legger stor vekt på godt innhold, med tekst, foto og videoer.

– Etterhvert får vi kanskje en fag-podkast også. Hvem vet? sier Karen.

Viktig å nå alle målgruppene
Forskningen til de ansatte hos K.G Jebsen-senter for dyphavsforskning strekker seg over flere disipliner. Forskere med ulik vitenskapelig bakgrunn jobber tett sammen for å forstå sammenhengen mellom geologiske, kjemiske og biologiske prosesser i de komplekse dyphavsmiljøene.

All denne kunnskapen skal etterhvert bli synlig og tilgjengelig på de nye nettsidene. Og arbeidet med å løfte sidene opp i lyset er allerede godt i gang.

Målet er å nå finansielle støttespillere, forskere og menig mann/kvinne og elever/studenter.

– Vi har fått et veldig godt inntrykk av "vår" utvikler, Anders, som innen utgangen av året skal levere våre nye nettsider til oss. Vi gleder oss til videre samarbeid med Digitroll, sier Karen Johannessen.

 Kontakt Digitroll for en hyggelig prat om nettbutikk/nettsider 

Siste nyheter