Du er her:

Blomster og jubel etter lansering av ny Noklus-nettside

feb 07, 2020

Noklus_Digitroll_webløsniunger_nettsider_nettbutikk_Patrick Dahl_Umbraco
Fornøyd trio: Daglig leder hos Digitroll, Patrick Dahl (til venstre), prosjektleder Anja Øren Wanvik og utvikler Robin Barvåg er teamet bak Noklus`nye nettsider. Designet ble utviklet av Digitrolls samarbeidspartner, Arne Storhaug. (Foto: Arvid Steen)

Nylig lanserte Noklus sine nye nettsider laget av Digitroll. I den anledningen fikk Digitrolls bukett bestående av utvikler, prosjektleder og daglig leder, en stor blomsterbukett av Noklus, for veldig godt arbeid og en fin nettside-leveranse.

Kontakt Digitroll her for en webprat

– Det er veldig tilfredsstillende å ha så dedikerte og dyktige prosjektmedarbeidere internt og profesjonelle eksterne leverandører på system og design hos Digitroll, sier Rune Vaage, administrasjonssjef hos Noklus.

Prosjektleder hos Digitroll, Anja Øren Wanvik er ydmyk og glad for at kunden har satt pris på Umbraco-webløsningen fra Digitroll.

Les mer om nettsider laget med Umbraco-her

– Noklus har vært en fryd å jobbe med. De er flinke og hyggelige folk tvers igjennom. Vi er veldig glad for at de likte Umbraco-nettsiden vi har laget for dem. Og det var utrolig hyggelig å få en stor blomsterbukett som takk for innsatsen. Digitroll har jobbet med et team på fire personer sammen med Noklus. Nett-designer har vært vår samarbeidspartner Arne Storhaug, sier Anja.

Ta gjerne kontakt med Patrick Dahl på tlf. 975 99 994 hvis du er på jakt etter en ny samarbeidspartner på webutvikling. 

Siste nyheter