Du er her:

Digitrolltimen på nett - hvordan øke synligheten til din nettløsning i disse dager

apr 23, 2020

Digitrolltimen på nett - regnværsbeskyttelse til din bedrift

Når bergensere som jobber med webutvikling snakker om "regnværsbeskyttelse" på solskinnsdager, høres det ytterst lokalt ut. Men bergensere og resten av Norge står overfor et uvær i handelsnæringen som vi aldri har sett maken til. De som ikke har beskyttet nettsiden sin, ​kan slite med å få salg, og være synlig for potensielle kunder.

Meld deg på Digitrolltimen her

Digitroll har hjulpet våre kunder med "regnværsbeskyttelse" lenge før Corona-krisen rammet oss. Ved hjelp av å anbefale en systematisk markedsmiks bestående av nyhetsbrev, chat, søkeordannonsering osv. Flere av våre kunder får nå godt betalt for sin regnværsbeskyttelse. Vi har kunder som opplever en vekst på flere hundre prosent i nettbutikken. Fordi det var forberedt på krise. Lenge før den inntraff.

Vi inviterer deg til et gratis online webinar hvor Digitrolls eksperter skal spre kunnskap om hva de beste gjør, hva som er best practice og hva du bør gjøre nå - og inn i fremtiden.

Det er mye man kan gjøre. Digitroll hjelper deg med den beste "regnværsbeskyttelsen" for din nettbutikk. Så er du forberedt.

Tid: onsdag 29. april kl. 10:00 - 11:00
Sted: på PCen eller mobilen din - online webinar. 


Meld deg på Digitrolltimen her.

Siste nyheter