Du er her:

Vi inviterte Bring til å snakke om hvilke fraktløsninger som konverterer best

sep 04, 2020

I en ny netthandelundersøkelse fra Respons analyse gjort for Digitroll svarte de fleste at de foretrekker å få nettbestillinger levert i dagligvarebutikk (Post-i-butikk/Mypack).

Undersøkelsen fra Respons sier at frakt og returordning er en av de viktige faktorene når vi velger å handle i en nettbutikk, derfor er det ​avgjørende for nettbutikker å velge fraktløsninger tilpasset sin kundegruppe. 

Vi inviterte til webinar i september hvor vi gjennomgikk hva forbrukerne der ute foretrekker mht fraktvalg i nettbutikk. Med oss i webinaret ​fikk vi digital leder i Bring Tobias Larsson som fylte på med Brings egne data  om hvilke fraktløsninger som foretrekkes av kundene. 

Les vårt blogginnlegg om ​hovedtrekkene vi drøftet under fraktwebinaret forrige uke. 

Siste nyheter