Du er her:

Hvordan få suksess på nett innen B2B- markedet

okt 22, 2020

Digitroll har utviklet B2B- nettløsninger til bedrifter i Norge siden 1999. Suksessformelen er å forstå kundens forretningsmodell.
B2B- netthandel er sterkt økende i Norge og verden forøvrig. Det blir færre av B2B- salgsmannen og kundene krever at leverandøren tilbyr B2B- netthandel.

- Det eneste kundene dine vil ha er mer kundeverdi

I ethvert konkurranseutsatt marked vil de beste bedriftene effektivisere og skape kundeverdi for sine kunder. Vinnerne i alle marked er alltid de som kontinuerlig forbedrer seg i forhold til kundenes endrede atferd og behov. 

Kontakt Digitroll her for å avtale en webprat.

- Det er viktig å sette seg inn i - forstå kundenes forretningsprosesser, forretningsmodellen, og hva som er viktig for dine kunders kunder, sier styreleder i Digitroll Audun Wiborg. 

Digitrolls suksess gjennom mer enn 20 år er å forstå kundens forretningsmodell. Ikke bare innen B2B- handel, men også B2C- handel som referert til i denne videoen med CEO i Princess Gruppen

Skal B2B- nettbutikk bli et konkurransefortrinn  for våre kunder så må vi først og fremst forstå hva som er viktig for kundene til kunden. Den tradisjonelle nettbutikken som leveres til konsumentmarkedet vil sjelden gi økt effektivitet i forhold til kundens kjøpsprosesser. Kompetansen å forstå kundeverdi er det som skiller Digitroll fra mange i bransjen. 

Hvordan kan din B2B- nettsatsing da øke kundeverdien for dine kunder? Det dine kunder kjøper fra deg inngår i deres produksjonsprosesser.  Feilen mange gjør er å tenke tradisjonell nettbutikk for B2B kontra det å sette seg inn i kundens forretningsprosess og virkelig forstå hvordan kundeverdier skapes. 

Digitroll er gjennom 20- år stappfull med teknologisk ballast for å få din B2B- nettbutikk til å virke opp mot ERP- systemet ditt og alle mulige andre moduler som er utviklet for å effektivisere dine kunders forretningsprosess. Men det viktigste er altså vår kompetanse i å forstå din bedrifts forretningsmodell, og da lage det din nettbutikk trenger mot dine kunder.  

Kontakt oss gjerne på epost eller telefon 900 78 050 for å verdiskapene samtale om hvordan bygge suksess på nett. 

Siste nyheter