Du er her:

Full bass med ny nettbutikk

mar 16, 2021

Musikk er bra for helsen sies det. Og for å lage musikk så trengs musikkinstrumenter. Kjeden 4Sound er Norges største kjede som selger akustisk eller digital lyd til profesjonelle og glade amatører.

I vinter har 4Sound fått utviklet ny nettbutikk fra nettbutikkekspertene i Digitroll. De digitale trollmenn. 4Sounds nye nettbutikk er bygget på den åpne kildekodeløsningen nopCommerce, og er søsterløsningen til Gitarhusets tilsvarende nettbutikk.

4Sound med ny nopcommerce nettbutikk fra Digitroll

Sømløse integrasjoner

Varedata til nye www.4sound.no oppstår i kjedens butikkdatasystem VisionP​OINT som selvsagt er integrert med nettbutikken. Nettbutikken viser alltid riktig pris og beholdning. Inkludert varebeholdning ned til hver av kjedens 8 fysiske med løsning for klikk og hent. For ytterligere berikelse av varedata til både 4sound og Gitarhusets nettbutikk oppdateres begge nettbutikkene også av PIM- løsningen Salsify. Det skal med andre ord ikke stå på oppsett av varedataberikelse i nettbutikken.

Sjekk den nye nettbutikken til 4Sound her.

nopCommerce netthandel har alene full varedata, ordre- og logistikkfunksjonalitet. Uten de fysiske butikkene kunne nopCommerce gjort jobben alene, men i den fysiske verden har vi altså knyttet sammen alle kjedens 9 (8+1) butikker sammen til en felles enhet.

Samtidig med ny nettbutikk har 4Sound også skiftet kassesystem for 8 butikker til VisionP​OINT. Hele det store IT- prosjektet med ny nettbutikk, PIM og kassesystem ble igangsatt september 2020 og ferdiglevert allerede ved årsskiftet 2021. Et travelt men nokså vellykket IT- prosjekt i disse dager.

Nå er det bare å stemme gitaren.

For mer informasjon om netthandelsløsning med eller uten lyd kontakt Patrick Dahl på tlf. 975 99 994.

Siste nyheter