AfterPay

AfterPay – betaling etter leveranse 

La kundene dine velge en trygg, enkel og fleksibel måte å handle på

Digitroll kan gjennom sitt partnerskap med Arvato Financial Solutions tilby "AfterPay".

AfterPay gir deg kontroll over kundeforholdet og tar det et skritt videre. Det gir dine kunder fleksible betalingsmuligheter, og gir deg en konkurransefordel ved at all kjøps- og betalingsdata deles med deg. Du vet hvem dine beste kunder er, og hvordan du kan markedsføre mer målrettet.

AfterPay, som gjør det mulig å betale etter leveranse, sikrer dine kunder en trygg og sømløs kjøpsopplevelse hver gang. AfterPay tilbyr et bredt spekter av betalingsalternativer som passer perfekt for deg og din virksomhet. Med en enkel plattform som integrerer alle dine betalingsmetoder og løsninger, kan du konsentrere deg om kjernevirksomheten din og la oss ta den økonomiske risikoen. 

Når kunden ser AfterPay i kassen til nettbutikken, betyr det at kunden får levert sine varer før de trenger å ta stilling til hvordan man ønsker å betale. I My AfterPay-portalen har man god oversikt over sine kjøp fra alle nettbutikker som tilbyr AfterPay. Her kan kunden enkelt og greit håndtere sine betalinger, betale med kredittkort, søke om konto, del betale faktura, og mye mer. Dersom kunden velger å returnere varen de har kjøpt vil saldoen oppdateres automatisk.

For nettbutikken betyr tilbudet om betaling gjennom AfterPay fornøyde og trygge kunder samtidig som omsetningen øker. Nettbutikken vil motta betaling fra Arvato for sine produkter innen 24 timer etter at fakturaen er sendt ut. AfterPay eksisterer i mange europeiske markeder, noe som lar din virksomhet vokse internasjonalt med en og samme partner.

Arvato tar hånd om nødvendig kredittsjekk av kundene, fakturaproduksjon, administrasjon av fakturaene, purring og nødvendig inkassopågang.

Det kan ikke bli enklere å skape mersalg og fornøyde kunder! Klikk her for AfterPay produktark >>. https://www.arvato.com/content/dam/arvato/documents/Norway/Afterpay%20product%20sheet_norsk_orig.pdf

(NB! Det kommer nye afterpaysider mot klienter i januar – ny lenke da)