Våre dyktige medarbeidere

Digitroll består av mennesker med høy faglig kompetanse innen webteknologi, internett- strategi, markedsstrategi, design og redaksjonell rådgivning.

Vår styrke er lang erfaring og høy kunnskap innen forretningsutvikling. Dette kommer våre kunder til gode innen utvikling og bruk av internett som den kommunikasjonskanal internett først og fremst er.

Vi er en gjeng hyggelige webspesialister med variert bakgrunn. For tiden er vi ​12 medarbeidere med en klar overvekt av dyktige webutviklere som har gode kolleger innen design, økonomi, kommunikasjon og markedsføring. I tillegg har vi ca. 240 kolleger i søsterselskaper i Media Bergen-konsernet. 

Vi er alltid våken for nye dyktige kolleger, så det er bare å ta kontakt med Arnstein hvis du ønsker en karrière hos oss. 
  anja-øren-wanvik_round

  Anja Øren Wanvik

  Prosjektleder

  T: 55 27 30 45
  M: 41 49 77 22
  E: anja@digitroll.no
  Prosjektleder og ansvarlig for utvikler-avdelingen i Digitroll
  Arnstein

  Arnstein Raunehaug

  Key Account Manager

  T: +47 55 27 30 44
  M: +47 917 08 924
  E: arnstein@digitroll.no
  Arnstein er økonom og tidligere toppsyklist. Han har jobbet som selger og markedssjef, han har bred markedserfaring bl.a. ni år som markedssjef hos Dale of Norway. Han kan altså litt om både melkesyre på sykkelsete og detaljhandel
  Bilde av Patrick Dahl

  Patrick Dahl

  Daglig leder

  T: +47 55 27 30 41
  M: +47 975 99 994
  E: patrick@digitroll.no
  Siviløkonom NHH - Strategi, organisasjonsutvikling og ledelse. Mange års erfaring fra salg og markedsføring mot bedriftsmarkedet og ledelse fra blant annet kapitalvarer og næringsmidler.
  Einar Godø

  Einar Godø

  CTO / Utviklingssjef

  T: +47 55 27 30 40
  M:
  E: einar@digitroll.no
  Master i programvareutvikling, Universitetet i Bergen (UiB). Lang erfaring med utvikling av skreddersøm for Digitrolls største/viktigste kunder, samt utvikling av integrasjoner mot en rekke 3.part systemer som ERP, CRM, POS, betalingsløsninger mm.